skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Praktijk Vitaal van Baardwijk

Joyce van Baardwijk

Super trots en blij ben ik met het resultaat van Two Step. Mijn website is geworden zoals ik had gehoopt! Naast de topkwaliteiten die zij leveren is het ook nog eens prettig samenwerken

Persoonlijk vond ik het prettig dat ze bij me thuis kwamen om alles door te nemen. Dit maakt het persoonlijk en zo leren zij mij kennen en weten wat mijn wensen zijn. Heel prettig.
Kortom; het was een hele fijne samenwerking met een topkwaliteit!!!

Projectinformatie

Klant: Praktijk Vitaal van Baardwijk
Plaats: Oisterwijk
Branche: Orthomoleculaire geneeskunde
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
We werden ingeschakeld door een partner van ons. Er was een onderneemster die dringend hulp nodig had met een website voor haar bedrijf. Ze ging net voor zichzelf beginnen en wilde hier graag een duidelijk communicatiekanaal voor oprichten. Er moest dus een website komen die goed paste bij de dienst die Praktijk Vitaal levert.

De uitvoering
Door goed te sparren zijn we gekomen tot een ontwerp dat in een keer goed gekeurd werd door de klant. We konden vanuit deze fase direct door naar de development stage. De website werd gerealiseerd en in de tussentijd werd er snel geschakeld over de content die op de website moest komen. Praktijk Vitaal van Baardwijk wilde graag alles onder 1 dak, zoals de meeste ondernemers dit graag willen, daarom hebben we ook de hosting gerealiseerd van de nieuwe website. Google Mijn Bedrijf, een zakelijke g-mail aangemaakt en de structuur van de website georganiseerd!

Het resultaat
Een website die past bij het imago dat Praktijk Vitaal van Baardwijk graag wil uitstralen. Een “healthy” look met een duidelijk overzicht van probleemherkenning. Men kan direct zien waar ze moeten zijn voor bepaalde klachten. Of het nu gaat over vermoeidheid, stress, voeding, darmklachten ga zo maar door. Er worden op de website verschillende oorzaken besproken, maar bij Praktijk Vitaal van Baardwijk krijgt iedereen een maatwerk oplossing voor zijn of haar problemen.

praktijkvitaal_website