skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Schoontjes

Rob Nolen

Wie en wat had ik nodig? Een website die hoog in Google zou opduiken. Een SEO specialist en websitebouwer die zijn vak verstaat.

Dus iemand die dezelfde (ondernemers) taal spreekt en begrijpt wat belangrijk/nodig is; kortom prettig en bijzonder efficiënt. Geen gedoe eromheen, gewoon aan de slag, snel, accuraat en meedenkend. En ook niet onbelangrijk: een goede prijs – kwaliteitsverhouding! Betaalbaar, ook voor startende ondernemers. Die heb ik gevonden!

Nu krijgen wij complimenten van klanten, leveranciers en concurrenten over de website. Maar het belangrijkste van een website is uiteraard de vindbaarheid op Google, met de trefwoorden waar wij op gevonden willen worden staan we altijd op de 1e Google pagina, dus de site heeft zich snel terugverdiend!

Dus kan ik maar 1 ding doen en dat is Two Step Web & Marketing van harte aanbevelen!

Projectinformatie

Klant: Schoontjes
Plaats: Tilburg
Branche: Interieurverzorging
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Maak een direct goed, vindbare, website op zeer korte termijn. Deze website is, compleet turnkey opgeleverd, binnen 2 weken! Two Step Web & Marketing kreeg carte blanche van deze vaste opdrachtgever.

De uitvoering
Website volgens het stappenplan inclusief SEO vriendelijke teksten, een nieuw logo en huisstijl. Als vervolgstap zullen de gehele internet marketing voor deze opdrachtgever verzorgen.

Het resultaat
Een zeer representatieve, moderne website. Verfrissend binnen de branche en…niet onbelangrijk: de website scoort vanaf de eerste dag goed in Google.

schoontjes_website