skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

TechMas

Paul Marits

Omdat de website van TechMas aan een renovatie toe was heb ik op internet gezocht naar een bedrijf die mij hierbij kan helpen en adviseren. De oude website was sterk verouderd en niet meer van deze tijd. Vanwege afstand eerst gezocht in de directe omgeving en contact gezocht met Two Step.

Telefonisch contact opgenomen en gesproken met Roel. Het eerste telefoongesprek was zéér uitnodigend en voelde goed aan. Vervolgens een bezoek gebracht aan het bedrijf waar ik door Roel op een relaxte manier werd ontvangen. Na de uitleg van het plan van aanpak was mij alles duidelijk en gaf het mij vertrouwen om met Two Step in zee te gaan. Mijn wensen m.b.t. het upgraden van de TechMas website konden vervuld worden, belangrijk voor mij was: Advies, uitstraling van de nieuwe site, meedenken ik oplossingen.

Na wederzijds overleg en het aanleveren van gegevens is alles soepel verlopen. Bij de presentatie van de opzet was ik happy, het gevoel dat alles verloopt zoals je verwachtingen waren. Het eindresultaat is helemaal top, heb vele positieve reacties gehad van relaties. Vanwege de nieuwe opzet zocht ik ook naar iemand die een nieuw logo kon ontwerpen. Een goed tip van Roel was mooi meegenomen, een van zijn relaties heeft dit naar tevredenheid geklaard.

Bij deze wil ik Roel en het Two Step team hartelijk bedanken voor de soepele samenwerking. Helemaal TOP!

Projectinformatie

Klant: TechMas
Plaats: Sprang-Capelle
Branche: Adviesbureau
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Een website die tijdens de start van de onderneming is gemaakt (2008) omtoveren tot een moderne full width website. Techmas gebruikt zijn website puur als informatiekanaal voor zijn klanten/prospects. Ook mochten we meedenken over het bepalen van een nieuw logo.

De uitvoering
We kwamen met een ontwerp dat Techmas direct aansprak. We konden direct door naar de development stage. De website werd redelijk snel gerealiseerd, dit kwam door de snelle communicatielijnen en we verschillende content al hadden voor de website. Het logo hebben we deze keer uitbesteed aan een lokale partner van ons. We doen dit ook zelf, maar geven loont!

Het resultaat
Een zakelijk, moderne website die klaar is om zijn bezoekers alle informatie te geven over Techmas. Het is vrij clean gebleven zoals de klant wilde. Ook is er een nieuw logo gecreëerd wat meer bij Techmas past.

techmas_website