skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Tegel en Natuursteen Brabant

Toine Krol & Robbert Verdonk

Wat wij zochten was iemand die voor ons de juiste vertaling kon maken van onze ideeën tot een mooie gestroomlijnde website die helemaal van deze tijd is.

Two Step Web & Marketing bleek voor ons de juiste partner te zijn om dit te realiseren. Zij voelen perfect aan wat we willen en hebben onze ideeën omgezet in een compleet nieuwe website. Vindbaarheid in Google was voor ons een belangrijk aspect. Door toepassing van de juiste zoekwoorden/termen worden we nu veel beter gevonden op het internet.

Ook belangrijk vinden wij de goede nazorg. Regelmatig samen evalueren waar al dan niet verbeterpunten liggen, samen kijken waar we wel of geen reacties op krijgen en het optimaliseren van de Facebookpagina om zo tot een nog groter bereik te komen.

En dit alles vaak uit eigen beweging, wat de betrokkenheid van Two Step aangeeft.

Projectinformatie

Klant: Tegel en Natuursteen Brabant
Plaats: Udenhout
Branche: Detailhandel in natuursteen
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Tegel en Natuursteen Brabant was op zoek naar een partner die kon meedenken over hoe men meer klanten, via de website en sociale media, richting de showroom kon trekken. Two Step ging deze uitdaging uiteraard graag aan!

De uitvoering
Two Step werkte volgens het beproefde stappenplan. Daarnaast leverde we alle SEO vriendelijke teksten, de website en zorgden er in een latere fase voor dat de website op topposities in de zoekmachine terecht kwam.

Het resultaat
Een uitgebreide website met professionele uitstraling! Door veelvuldig gebruik van prachtig beeldmateriaal is de website een lust voor het oog geworden. Lees hieronder hoe deze opdrachtgever de samenwerking heeft ervaren.

Categoriepagina