skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Tjepkema Medical Products

Sybren Tjepkema

Eind vorig jaar heb ik besloten om de website van mijn bedrijf te vernieuwen. Via Anneke van der Voort kwam ik terecht bij Two Step met als contactpersoon Roel Dirksen. Op de achtergrond speelde nog mee dat ik hele goede contacten had in China met een website bouwer en ik wilde hem eigenlijk niet teleurstellen…

Achteraf ben ik blij dat ik deze keuze niet heb gemaakt. Het was misschien wel een goedkopere keuze geweest, maar gezien alle communicatie die er nodig is om een website “van de grond te krijgen” was dit met deze Chinese vriend een “mission impossible” geworden.

Two Step heeft dus de website www.tjepkemamedicalproducts.nl gebouwd, na regelmatig overleg over wat er wel en niet op moet komen te staan, welke kleuren te gebruiken en om een strategie te bepalen over de vindbaarheid van de website. Anneke van der Voort van PR Minded heeft de teksten gemaakt en geredigeerd, ook hier was ik erg tevreden over.

Het is allemaal erg goed en vlot verlopen, er waren wel eens wat haperingen over het aanleveren van content etc., maar dit lag meer aan mij dan aan de mensen van Two Step.
Dus hierbij wil ik de mensen van Two Step van harte aanbevelen voor het creëren van een mooie website, dit zijn mensen die goed naar de klant luisteren en dit om weten te zetten naar een prachtig product, kijk maar eens naar www.tjepkemamedicalproducts.nl!

Projectinformatie

Klant: Tjepkema Medical Products
Plaats: Lochem
Branche: Medische hulpmiddelen
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Er stond voorheen een redelijk onoverzichtelijke website met een geïntegreerde webshop waar vrijwel niets op gebeurde. De webshop moest interactiever worden en dit met een mooi en eigentijds design.

De uitvoering
Two Step leverde een webshop volgens ontwerp. Er is allereerst grondig en gedegen onderzoek uitgevoerd, zodat er aan de hand van het onderzoek ook invulling gegeven kon worden aan goede vindbaarheid van de webshop. De focus: meer aanvragen realiseren via de nieuwe webshop voor Tjepkema.

Het resultaat
Een mooie strakke webshop voor de medische sector! Een goede samenwerking in samenhang met Anneke van het bedrijf PR-minded. De aanvragen komen al binnen door het juist aanvliegen van de strategie. Verschillende posities gaan we verhogen en ook dit zal zorgen meer conversie!

tjepkema_website