skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Van Gorp Uitvaartzorg

Lowie van Gorp

Vaak word ik benaderd door bedrijven die beweren dat ze de vindbaarheid van mijn bedrijf in Google kunnen verbeteren. Ik ging vorig jaar zelfs met zo’n bedrijf in zee. Ze beloofden van alles, maar presteerden weinig. Op een avond woonde mijn echtgenote een presentatie bij van Kamiel. Ze stelde: “Hij weet waarover hij praat. Zijn aanpak werkt echt.”

Ik maakte een afspraak met Kamiel. Hij toonde zijn aanpak en hij maakte een ontwerp voor mijn website. Gericht op beter gevonden worden in Google. Alle aspecten werden analytisch aangepakt. Kamiel werkt gestructureerd, doordacht en toch razendsnel. Binnen enkele weken stond de website. Een lust voor het oog. Ik ontving veel positieve reacties en, niet onbelangrijk, ik steeg in de rankings van Google zonder dat ik investeerde in een dure AdWords campagne.

Omdat ik geloof dat stilstand achteruitgang is, blijf ik samen met Kamiel zoeken naar mogelijkheden om mijn website nog effectiever in te zetten. Hij is hiervoor de komende jaren mijn vaste partner geworden. Ik geloof in zijn aanpak: het stappenplan van Two Step Web & Marketing.

Projectinformatie

Klant: Van Gorp Uitvaartzorg
Plaats: Kaatsheuvel
Branche: Uitvaartzorg
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Maak een betaalbare, lokaal goed vindbare website en bezorg mij contactmomenten via internet en meer aanvragen voor informatie en uitvaarten!

De uitvoering
Website volgens stappenplan, chatfunctie, Analytics dashboard, zoekmachine
optimalisatie en lokaal adverteren in de vorm van AdWords en Google Mijn Bedrijf.

Het resultaat
Een zeer representatieve, ingetogen en moderne website. Verfrissend binnen de branche en…niet onbelangrijk: de website scoort vanaf de eerste dag goed in Google.

Van Gorp Uitvaartzorg