skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Venttri

Anne-Marie van Hout

Onze opdracht voor Two Step was betrekkelijk eenvoudig: breng onze huidige website van een verouderd systeem over naar het toekomstgerichte WordPress. Het prettige van de samenwerking was dat we 1 contactpersoon hadden met wie we heel snel konden schakelen.

In een korte tijd is de website ‘’overgezet’’, waarbij we wat betreft de gestelde deadlines binnen de planning zijn gebleven. Een afspraak is ook echt een afspraak. Daarnaast is er door Two Step actief meegedacht en hebben we zowel gevraagd als ongevraagd advies gekregen. We zijn blij met het resultaat en kijken uit naar de verdere samenwerking, een website is immers nooit ‘’af’’.

Projectinformatie

Klant: Venttri GmbH
Plaats: Essen (D)
Branche: Presentatiemiddelen
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Kunnen jullie snel een website omzetten naar WordPress, de structuur aanpassen en de vindbaarheid verbeteren?

De uitvoering
Uiteraard kan Two Step dat!  Het design was al goed en dat scheelt een hoop tijd. We hebben op diverse punten verbeteringen aangebracht en omdat de samenwerking op rolletjes liep was het project zo gepiept. Zonder een minuut downtime is er, binnen een paar weken, een nieuwe website live gezet. Zoals het hoort!

Het resultaat
Een nette, platte website die weer jaren mee kan. De techniek is up to date en de opdrachtgever kan zelf makkelijk aanpassingen doen.

venttri_website