skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

VR Bluepill

Justus van den Elsen

We waren toe aan een nieuwe website en verbeterde vindbaarheid en met beiden heeft Two Step ons geweldig goed geholpen. Ondanks het complexe proces hielden de mannen van Two Step altijd goed het overzicht en stuurden ze ons op de juiste manier bij waar nodig. Naast een uitvoerende partij is Two Step ook een adviserende partij waardoor het resultaat boven verwachting goed was. Aanrader!

Projectinformatie

Klant: VR Bluepill
Plaats: Tilburg
Branche: Virtual reality
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Voor VR Bluepill moesten nieuwe technologieën als virtual reality, 360 graden video’s en 360 graden afbeeldingen in een website worden verwerkt die vervolgens ook op alle browsers en apparaten zichtbaar zijn en volledig functioneren. Daarnaast vragen video’s en grote afbeeldingen veel ruimte, wat gevolgen heeft voor de snelheid en de gebruikerservaring van de bezoeker. Tot slot wilde wij ook een originele en strakke uitstraling doorvoeren in de website. Kortom, genoeg uitdagingen op te trotseren!

De uitvoering
De wensen van VR Bluepill werden stapsgewijs doorgevoerd middels ons stappenplan. Eerst goed onderzoek uitvoeren vervolgens een logische structuur bepalen op basis van strategie! Van begin tot eind kregen we de vrije hand, van design tot zoekoptimalisatie, we  hebben een strakke website neergezet met enkele unieke elementen en een unieke kijkerservaring.

Het resultaat
De website van VR Bluepill laat je ervaren hoe het is om 360 graden video’s en 360 graden afbeeldingen te ervaren, op je computer of gewoon op je telefoon. Dit is vrij uniek en zeker de moeite waard om eens te ervaren. Dat alles in een strak en moderne jasje. En niet geheel onbelangrijk….. helemaal Google vriendelijk opgebouwd en responsive!

vrbluepill_website