skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Zoekmachine optimalisatie Eindhoven

Hoe kunnen potentiële klanten jouw website makkelijker gevonden krijgen? Is er een manier om de website hoog in de resultaten van zoekmachines als Google te laten belanden? Het juiste antwoord op deze vragen is: zoekmachine optimalisatie! Eindhoven kan hiervoor uitstekend bij Two Step terecht, in die regio dé specialist in search engine optimization (SEO). Wij zijn je daar razendsnel van dienst. Laat ons een analyse maken van hoe jouw website scoort op het vlak van SEO. Aansluitend gaan we aan de slag om er een topnotering voor te bewerkstelligen.

Bekijk ons stappenplan

Gezocht: ‘Zoekmachine optimalisatie Eindhoven’. Gevonden: Two Step!

Mensen die op zoek zijn naar een product of bepaalde dienst, schakelen daarvoor in de meeste gevallen een zoekmachine op internet in. Daarin wordt veelal een keuze gemaakt uit de top vijf. Het maakt meteen duidelijk waarom het zo belangrijk is om hoog te eindigen in de lijst met zoekresultaten. Zo komen personen met de zoekopdracht ‘ Zoekmachine optimalisatie Eindhoven’ vaak op deze pagina terecht. Door de juiste toepassing van SEO zorgt Two Step ervoor dat jouw website in populariteit wint, hoog scoort en daardoor eenvoudiger te vinden is.

Onze 9 stappen naar succes

 • Praten
 • Onderzoeken
 • Structureren
 • Adviseren
 • Leveren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Dé expert voor zoekmachine optimalisatie in Eindhoven

Wij zijn dé expert in zoekmachine optimalisatie voor Eindhoven en omgeving. De professionals van Two Step kunnen bogen op een jarenlange ervaring en zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ingewikkelde technieken voor bijvoorbeeld off page SEO, zoals linkbuilding naar jouw website, zijn misschien wel net zo belangrijk als de on page SEO. Niet voor niets bepalen ze uiteindelijk samen de populariteit van jouw onderneming op het internet. Met Two Step haal je een full service internetbureau in huis dat het klappen van de zweep kent. Wij helpen je graag verder!

Contact opnemen

Back To Top