skip to Main Content

5 redenen om met Two Step samen te werken

De online wereld is natuurlijk niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Zo’n beetje elke zoektocht naar een product of dienst begint tegenwoordig online. Daarom is het voor een ondernemer belangrijk hier aandacht aan te besteden. Vaak heerst nog de gedachte “dat doen we even erbij” of “we nemen een stagiaire aan”. Maar zeg nou eerlijk: zo doe je dat toch ook niet met bijvoorbeeld je administratie of belastingaangifte? Online Marketing is een vak!

En je wilt zoveel mogelijk clicks, likes, volgers en de zo belangrijke conversies! Dus hoe bereik je dat? Juist! Door een specialist in te schakelen. Nu zijn er een heleboel online marketingbureaus die je daarmee kunnen helpen. Daarom begrijpen we goed dat het lastig kan zijn om al deze bureaus met elkaar te vergelijken.

Wij van Two Step Websites & Marketing laten je graag zien waarom wij de ideale partner zijn om samen de top van het wereldwijde web te bestormen.

Lees verder

1. Alles onder één dak

Voor succes op internet zijn vele factoren van belang. Je moet natuurlijk een goede website hebben, die SEO-vriendelijk is ingericht en gebruiksvriendelijk voor de bezoeker is.

Binnen SEO onderscheiden we On Page SEO én Off page SEO. Beiden moeten op orde zijn. Later meer daarover. Tevens dien je te weten wie je doelgroep is, wat hun zoekgedrag is en natuurlijk moet je website veilig zijn (https verbinding). Daarnaast wil je ook nog graag je social media kanalen op de juiste manier gebruiken en nog meer opvallen door de juiste Ads campagnes in te zetten.

Dat is nogal wat! En als je dat allemaal zelf zou moeten doen, of voor ieder specialisme een andere partner moet vinden, kost je dat veel tijd. Tijd waarin je met je onderneming bezig zou moeten zijn.
Gelukkig hebben we bij Two Step al deze specialismen in huis. Samen bepalen we wat voor jou werkt en stellen zo de juiste mix samen voordat we resultaten gaan realiseren. Hoe handig is dat?

2. SEO Specialist

Om een goede positie in de zoekmachine te bereiken en dus succesvoller te zijn op internet is SEO een belangrijke factor. SEO is ook wel bekend als bovenaan in Google staan. Hoewel er bovenaan vrijwel altijd advertenties staan worden deze nog altijd minder gewaardeerd dan de echte zoekresultaten die eronder staan. Heel veel zoekers willen namelijk zelf kunnen kiezen en zijn soms juist wars van advertenties. Ze slaan deze over en kijken eronder. Juist daar staan is waardevol maar ook erg lastig. En laat Two Step nou net dé SEO specialist bij uitstek zijn!

Onder Two Step vallen 2 andere bedrijven; Linkbuilding Partner en Blog Brains. Linkbuilding Partner helpt al jarenlang veel grote domeinen met nationale en internationale SEO maatwerkcampagnes. En Blog Brains beschikt over een netwerk van meer dan 2000 enthousiaste bloggers en is hiermee één van de grootste blog- en influencer platformen van Nederland. Deze bloggers staan te trappelen om de mooiste blogs te schrijven, die jou weer gaan helpen om te stijgen in de zoekmachines. Let’s go!

3. Partnerschap

We gaan voor partnerschap. Wanneer je met ons een samenwerking aangaat en we een website voor je maken is dat eigenlijk het begin van onze samenwerking. Waarom? De online wereld zit niet stil. Denk aan Hoger in Google komen, Google Ads, Social Media en….een website is dynamisch en er is altijd ruimte om verder te ontwikkelen.

Je kunt daarom ook altijd bij ons terecht voor vragen of tips. Zonder dat de meter gaat lopen! We hebben geen (irritant) ticketsysteem want je kunt ons gewoon bellen. Dan kom je direct in contact met een specialist die jou verder op weg helpt. Onze gigantische deuren staan wagenwijd voor je open!

4. Brabants gezellig

Ons kantoor (in een supergave oude brandweerkazerne) staat in het centrum van Kaatsheuvel, middenin het Brabantse land. Brabantse gezelligheid staat dan ook bij ons hoog in het vaandel. Wij communiceren graag met onze klanten in een begrijpelijke taal. Dus geen lastige, digitale, onbegrijpelijke termen. Maar gewoon recht toe, recht aan, zodat je weet waar het over gaat. Wel met een lichte Brabantse tongval, maar nog altijd wel verstaanbaar ?. Als echte Brabantse Bourgondiërs houden we natuurlijk ook van een hapje en een drankje. Onze buren doen “iets met BBQ” dus stap gerust op een vrijdagmiddag een keer binnen. Houdoe!

5. Aangenomen werk & vaste afspraken

We werken op basis van aangenomen werk en maken daar vaste afspraken over met elkaar. Waarom? Wij houden zelf van duidelijke afspraken vooraf en die maken we ook met onze opdrachtgevers. Valt er een keer wat buiten de vaste afspraken? Geen punt. We gaan in overleg met je en maken een nieuwe afspraak. Wederom volgens het “afspraak = afspraak” principe. Zo hebben we nooit discussies of onduidelijkheden, is het vooraf duidelijk wat we gaan doen voor je en wat het je gaat kosten.