skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Internet marketing bureau Breda

Oké, je hebt je eigen website, maar eigenlijk begint het nu pas. Hoe krijg je het voor elkaar dat bezoekers je voordeur vinden en je webshop onder de aandacht gebracht wordt onder potentiële klanten? En hoe zorg je ervoor dat zij vervolgens ook daadwerkelijk een product of dienst van mij willen afnemen? Simpel, door het inschakelen van een internet marketing bureau rondom Breda. Breda én omgeving kunnen hiervoor sinds jaar en dag terecht bij Two Step Web & Marketing. Wij zorgen ervoor dat je website gemakkelijk te vinden is, hoog op de ranglijst in Google staat en traffic blijft generen.

Bekijk ons stappenplan

Laat jouw website met ons internet marketing bureau Breda veroveren

Two Step Web & Marketing is hard op weg om als online marketing bureau Breda te veroveren. We werken aan de hand van een helder stappenplan, waarmee we doordacht naar jouw doelstelling toewerken. Een groot voordeel hiervan is bovendien dat je nooit meer kosten maakt dan vooraf door Two Step is aangegeven. We maken kennis met jou, jouw product en bijbehorende wensen en onderzoeken vervolgens hoe we jouw vindbaarheid op het internet kunnen optimaliseren. Indien gewenst verzorgen we ook een snelle webhosting, goede beveiliging en professionele e-mail marketingcampagnes. Dat maakt Two Step tot hét allround internet marketing bureau voor Breda.

Onze 9 stappen naar succes

 • Praten
 • Onderzoeken
 • Structureren
 • Adviseren
 • Leveren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Internet marketing bureau Breda? Two Step!

Met ons jonge en enthousiaste team kunnen wij inmiddels toch alweer bogen op meer dan 5 jaar ervaring. Two Step heeft in deze periode al veel klanten naar volle tevredenheid geholpen. Lees onze referenties maar eens op na, dan wordt meteen duidelijk dat wij met ons internet marketing bureau Breda dé sleutel naar een zoekmachine vriendelijke website bieden. Je mag daarbij rekenen op duidelijke afspraken en een helder advies. Two Step werkt niet met contracten en hecht aan langdurige samenwerkingen. Benieuwd naar wat een internet marketing bureau voor Breda of de directe regio voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Two Step. We helpen je graag verder!

Contact opnemen

Back To Top