skip to Main Content

Website only

Tijd voor een nieuwe website of webshop waar je écht trots op bent? Die de hele wereld e.o. moet zien? Wij maken hem voor je! Met onze expertise en creatieve ideeën maken wij een website die gebruiksvriendelijk én zoekmachinevriendelijk is. Op basis van visie, wensen en doelen maken we een website waar jij 100% tevreden over bent en meer succes mee zult hebben.

Zo werkt Website Only

Geen marketing, alleen een website. Stap voor stap gaan we aan de slag om tot het beste eindresultaat te komen. Met het Web Only stappenplan weet je in simpele taal wat je van ons kunt verwachten. Wij houden namelijk van transparantie en duidelijkheid. Wat je allemaal aan ons uitbesteed, bepaal je zelf. Met ons advies natuurlijk, want wij denken graag mee. Daardoor weet je vooraf precies wat de nieuwe website of webshop gaat kosten. Al nieuwsgierig?

01 Praten
Aangenaam 😉

Elk goed plan begint met elkaar leren kennen en kennis uitwisselen! We willen je bedrijf en je doelstellingen goed begrijpen en mogelijkheden bespreken alvorens we je kunnen adviseren.

02 Onderzoeken
Zoek, en gij zult vinden

Met kennis van je doelen starten we met onderzoeken. Hoe gaat de juiste zoeker jouw website vinden? Wie zijn je concurrenten? Wie is je klant? Deze onderzoeken vormen de rode draad voor alle verdere werkzaamheden. Het is de basis voor een succesvolle website

03 Structureren
Bijna neurotisch

Een aannemer begint ook niet zomaar met bouwen, hij werkt vanaf een bouwtekening die een architect maakt! Zo werken wij ook! We creëren een structuur en een ontwerp. Dat bespreken met je!

04 Adviseren
Wat heb je nodig?

Wat werkt voor jou? Wat heb je nodig? Wat niet? Snelle hosting, sterke beveiliging, een overzichtelijkere webshop of juist een bereikbare chatfunctie? Wij geven een eerlijk advies en kunt kiezen wat je precies wilt!

05 Ontwerpen
100% gemaakt voor jou!

Onze front-end developers maken het liefst een 100% uniek ontwerp voor jou! Niemand anders zal een website hebben die lijkt op die van jou! Vind je dat kostentechnisch een burg te ver, dan hebben we een alternatief. We maken dan gebruik van een basisontwerp en passen dat geheel aan naar je eigen huisstijl.

05 Leveren
Belofte maakt schuld

Op basis van gesprekken, onderzoek, structuur en ontwerpen realiseren we je nieuwe website. Korte lijnen, heldere afspraken, overleggen en gestructureerd samenwerken levert jou een goed gevonden website op!

Hier hebben wij al stappen gezet