skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Full service internetbureau Breda

Kun je niet langer aanzien dat jouw concurrenten beter scoren in Google dan jij? Moeten zoekers op internet als eerste op jouw website klikken en aansluitend de conversie maken naar ‘klant van mijn onderneming’? Gefeliciteerd, je bent bij Two Step uitgekomen. Wij zijn, met ons full service internetbureau, Breda en omgeving al jaren van dienst. We ondersteunen je door inzicht te geven in het gedrag van prospects die een zoekmachine raadplegen en laten jouw website hierdoor optimaal renderen.

Bekijk ons stappenplan

Succesvol(ler) met full service internetbureau Breda

Two Step staat bekend als een kwalitatief hoogstand full service internetbureau. Breda is de regio waar wij al vele klanten hebben mogen begroeten. Of het nu een ontwerp betreft van een eigen online omgeving tot het doen van onderzoek en maken van analyses; wij helpen je om succesvol(ler) te zijn op het internet. Two Step gebruikt daarvoor onder meer een goed doordacht stappenplan, maar desgewenst leveren we ook maatwerk. We vinden altijd een oplossing die zorgt voor een betere vindbaarheid van de website, meer clicks en dus een toenemende omzet!

Onze 9 stappen naar succes

 • Praten
 • Onderzoeken
 • Structureren
 • Adviseren
 • Leveren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Full service internetbureau Breda? Two Step!

Sinds jaar en dag timmert Two Step met succes aan de weg. Dat horen we eveneens terug van ervaringsdeskundigen, namelijk onze klanten. Sla er hun referenties maar eens op na: ‘De communicatie verloopt vlot en is laagdrempelig, er wordt goed met de klant meegedacht en samen naar een oplossing gezocht.’ Bij Two Step werken gedreven professionals met verschillende specialismen: website developers, business developers, marketeers en analisten. Dit is waarom ons full service internetbureau Breda en omgeving zo aanspreekt: wij helpen je van a tot z.

Nieuwsgierig of een internet marketingbureau in Breda of de directe regio daarvan ook voor jou een uitkomst is? Twijfel niet en neem contact op met ons. We helpen je met alle plezier verder.

Contact opnemen

Back To Top