skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Website laten maken Den Bosch

Goederen, diensten of een organisatie onder de aandacht brengen van een groot publiek is nog altijd het makkelijkst met behulp van internet. Maar waar moet je dan die website laten maken? Den Bosch ligt niet ver van Kaatsheuvel, waar Two Step zit. Wij zijn een no nonsense full service internet bureau met een grote passie voor webdesign. Of je nu een website met een boodschap wilt of een webwinkel waar je boodschappen kunt doen, wij maken het allemaal mogelijk.

Bekijk ons stappenplan

Waarom moet je ons jouw website laten maken in Den Bosch

Two Step weet precies hoe bezoekers van een website moeten worden geprikkeld om daar langer op te blijven. Aan de hand van een heldere structuur vindt jouw doelgroep makkelijk de weg. Daarom willen we van tevoren een duidelijk beeld krijgen van jou en je organisatie. Op basis van onderzoek en analyses zoekt Two Step uit wat in jouw geval het beste is. We adviseren je over het surfgedrag van bezoekers en hoe je hierop op jouw site kunt inspelen. Ook om die reden moet je ons jouw website laten maken in Den Bosch.

Onze 9 stappen naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Gezocht: website laten maken Den Bosch. Gevonden: Two Step!

Maar ho ho, je bent er niet met enkel een website laten maken. Den Bosch, Brabant of wellicht heel Nederland moet die dan nog wel kunnen vinden. Daarbij komt SEO (zoekmachine optimalisatie) om de hoek kijken, nóg een specialisatie van Two Step. Met de juiste toepassingen in een nieuwe website, of verbeteringen aan een bestaande, maken we deze makkelijker te vinden. Je eindigt ermee in de topresultaten van zoekmachines. Waarschijnlijk heb je zelf Two Step zo ook gevonden: met de zoekopdracht ‘website laten maken Den Bosch’. Nieuwsgierig of ons internet marketingbureau jou online vooruit kan helpen? Profiteer ook en neem contact op met Two Step. We helpen je graag verder.

Contact opnemen

Back To Top