skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

SEO Breda

Hoe vinden potentiële klanten jouw website beter? En hoe laat je die website hoger in de resultaten van zoekmachines als Google eindigen? Twee vragen waarop het antwoord is: zoekmachine optimalisatie. Maar ook: Two Step Web & Marketing! Wij zijn gespecialiseerd in search engine optimization (SEO). Wil je dat die SEO specialist Breda als werkgebied heeft, omdat jij daar ook opereert? Dan is Two Step eveneens de aangewezen partij. Wij kunnen je snel van dienst zijn.

Bekijk ons stappenplan

SEO Breda? Two Step is er kind aan huis

Two Step Web & Marketing is een begrip op het gebied van online marketing en SEO. Breda is de regio waar wij al vele klanten van dienst zijn geweest. Wie een beetje bedreven is in webdesign, kan zelf al een heel eind komen met de optimalisatie van webpagina’s, door de juiste aanpassingen in het content management systeem. Maar SEO gaat zo veel verder. Nieuwe ontwikkelingen van zoekmachines, websites en apps maken het er niet gemakkelijker op. Gebruik je nog wel de juiste titels en trefwoorden? Hoe stel je een afbeelding goed in en gebruik je interessante content? Allemaal werk voor een expert.

Onze 9 stappen naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Hoger in Google met SEO? Breda heeft dé expert

Two Step is die expert in SEO voor Breda en omstreken. Ons gedreven team houdt zich voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan bogen op een jarenlange ervaring. Naast on page SEO verzorgen we ook off page SEO; misschien wel net zo belangrijk, maar wellicht ook het aller-moeilijkste binnen internet marketing. Waardevolle content rondom jouw website plus verwijzende links daarnaar, bepalen tegenwoordig zelfs in grote mate hoe populair je bent op internet.

Dus, wil je in contact komen met een internet marketing bureau dat zijn core business heeft in SEO? Breda is de regio waarin je die zoekt? Bij Two Step Web & Marketing ben je het beste af.

Contact opnemen

Back To Top