skip to Main Content

Ontwerp

It’s time for something new!

Je verhaal vertalen naar een eigen identiteit. Je onderscheiden, je kracht en sterke punten laten zien en het vervolgens helder communiceren. Dat is belangrijk en Two Step helpt je erbij!

Lees verder

Voordelen van ontwerp bij Two Step

  • Een huisstijl die past bij je bedrijf en die overal op inzetbaar is
  • Professionele uitingen afgestemd op jouw wensen
  • We stoppen pas met ontwerpen als jij 100% tevreden bent

Two Step & marketing heeft al voor veel klanten ontwerpen gemaakt. Wij vinden het leuk om in gesprek te gaan met jou en ervoor te zorgen dat het ontwerp niet alleen aan je verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites, logo’s en huisstijl en worden ook steeds vaker gevraagd voor ontwerpen van offline marketing uitingen. Bij ons kun je dus terecht voor een groot scala aan ontwerpen, waardoor je slechts 1 partner nodig hebt voor zowel het ontwerp van je website, online marketing als offline marketing!

Onze mogelijkheden:

Logo & huisstijl

Ben je toe aan een nieuwe online identiteit? Een identiteit die past bij jouw bedrijf en bij jouw wensen? Een unieke identiteit is belangrijk voor de herkenbaarheid en uitstraling van je bedrijf. Wij creëren graag een logo en een huisstijl die je op alle uitingen kan gebruiken en professionaliteit uitstraalt.

Webontwerp

WordPress biedt de mogelijkheid om je website in een standaard template te bouwen. Wij gaan een stap verder en maken voor elke klant een uniek design. Van jouw bedrijf zijn er toch ook geen twee? We bespreken vooraf al jouw wensen, zodat we het webontwerp passend kunnen maken aan jouw bedrijf, visie, kernwaardes en doelgroep. Wil je ook dat wij de website bouwen? Bekijk dan ons Web Only stappenplan!

Print

Flyers, folders, posters, visitekaartjes, verpakkingen en vouchers: niks is voor ons te gek! Met professionele & unieke ontwerpen straal je ook offline professionaliteit uit! Wij stemmen onze ontwerpen af op jouw bedrijf, wensen, doelgroep en doelen.

Zet de stap

Wij helpen je om de kracht, kennis en kunde van je organisatie met een juiste brand story over de bühne te brengen. Neem contact met ons op & maak een afspraak. De koffie staat klaar!

Contact

Hier hebben wij op basis
van ontwerp stappen gezet

Dankjewel voor
jullie mooie woorden

We hopen dat jullie ons blijven vertrouwen zodat er een mooie, duurzame samenwerking ontstaat.