skip to Main Content

Studion Fitness

Full Service Website

De leads en conversies van Studion Fitness gaan over de kop nu de nieuwe website live staat! Dankzij de nieuwe huisstijl, uitgebreide webshop met filters, live chat, mega menu en optimale online vindbaarheid zien we nu prachtige resultaten. Benieuwd welke resultaten wij behaald hebben en wat onze aanpak was? Lees hieronder alles over deze case!

Resultaten

+1.700%

Meer omzet

+58%

Gemiddeld hogere bestelwaarde

+326%

Meer website sessies

Klant
Studion Fitness

Opdracht / focus
Conversies & Lead generatie

Ik geef onze nieuwe website een dikke 10! We zijn nog nooit zo goed vindbaar geweest in Google, men weet precies waar het bedrijf voor staat én de conversies zijn aanzienlijk gegroeid!

Robert van Dieën – Marketing Manager

De opdracht

De uitdaging

Meer leads
Betere vindbaar worden in Google
Een nieuwe website die de kwaliteit van Studion goed uitstraalt

Op basis van deze 3 uitdagingen gingen wij aan de slag voor Studion!

Over Studion Fitness

Studion Fitness is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessclubs en studio’s. Van vloeren tot aankleding van de wanden. En van het opzetten van fitnessmaterialen tot het maken van trainingscontent. Studion zorgt voor een complete inrichting waarbij de trainingsbeleving van de klanten erg belangrijk is! En vanaf nu straalt ook de website de kwaliteit uit die Studion biedt aan haar klanten!

Branding & ontwerp
Maatwerk WordPress
Zoekmachine Optimalisatie

Onze Aanpak

De marketingafdeling van Studion wist eigenlijk al goed wat ze wilden, maar “hoe” was de vraag. Daarmee wisten wij gelukkig wel raad! Met veel tussentijds contact gingen we aan de slag met de volgende acties:

 • Branding & Ontwerp
  Op basis van de huisstijl van de “oude website” maakten we een compleet nieuw ontwerp voor de website!

  Het design van onze vorige website sprak de bezoekers niet aan en was weinig inspirerend. Omdat wij world-class fitness ruimtes inrichten, wilden we daar ook veel meer van laten zien. Een nieuwe website bouwen was daarom hard nodig.

 • Maatwerk WordPress website met webshop
  Alle wensen van Studion werden verwerkt in de nieuwe website met webshop! Met een Mega Menu, filters in de webshop, een koppeling met MailChimp en live chat zorgden we voor gebruiksgemak voor de websitebezoekers!
 • SEO

  We zijn nog nooit zo goed vindbaar geweest in Google.

  Dat zegt natuurlijk al genoeg! Doordat wij de nieuwe website direct SEO-vriendelijk hebben ingericht werd Studion direct goed gevonden door huidige en nieuwe klanten.
  Op basis van een trefwoordenonderzoek is de website ingericht en zijn diverse SEO-vriendelijke teksten geschreven. De start was daardoor direct al goed! De posities kunnen natuurlijk nog beter, daarom zijn we nu structureel bezig met linkbuilding voor Studion. Hierdoor veranderen de onderstaande goede posities in topposities!

Trefwoord Posities mei 2020 Posities februari 2021 Zoekvolume
Sportschool inrichting 2 1 50
Bodypump set 10 3 3600
Fitnessmaterialen 14 4 720
Interieur sportschool 4 10
Bosu ball 13 6 320
De organische posities in Google van Studion zijn dankzij de nieuwe website al goed gestegen. Deze, en nog vele andere posities gaan wij vanaf februari 2021 verder verbeteren met off page SEO.