skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Studion Fitness

Een nieuwe online identiteit voor een concept dat een totaaloplossing biedt voor de inrichting van sportscholen. Wat een gave uitdaging! Een website die aanbiedt om sportscholen tot in de puntjes in te richten, moet natuurlijk zelf 100% kloppen. Met een nieuwe huisstijl, uitgebreide webshop met filters, live chat, mega menu en een optimale online vindbaarheid kunnen we spreken van een geslaagde samenwerking.

Back To Top