skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Webdesign Kaatsheuvel

Webdesign Kaatsheuvel

Wil jij ook een website die zowel fraai is om te zien als doelmatig? Schakel Two Step in en je bent van beide verzekerd. Waar vind je deze specialist in webdesign? Kaatsheuvel! Juist, bij jou om de hoek. Als je nu een afspraak met ons maakt, dan zijn we binnen de kortste keren bij je. Two Step verzorgt webdesign in Kaatsheuvel voor een prima prijs-kwaliteitverhouding. Tevens regelen we voor jou een hoge positie in de resultaten van zoekmachines en desgewenst een eenvoudige of geavanceerde webshop.

Ik help je graag verder!
Kevin de Bie

Meer informatie over webdesign?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan naar succes

Elke ondernemer wil graag van te voren weten wat iets gaat kosten. Binnen internet marketing is het soms lastig te voorspellen, maar met ons doordachte stappenplan is het mogelijk om je internet marketing budget te “forecasten” en nooit meer kwijt te zijn dan vooraf begroot.

  • Kennismaken
  • Onderzoek
  • Structuur
  • Services
  • Realisatie
  • Indexatie
  • Off Page SEO
  • Adverteren
  • Social Media

Naast webdesign in Kaatsheuvel bieden we nog veel meer!

Two Step Web & Marketing maakt een website met een uitstraling die bij jouw onderneming past. Maar wist je dat we veel meer doen dan enkel webdesign? Kaatsheuvel en omstreken kunnen ook een beroep op ons doen voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google AdWords bijvoorbeeld. Want je wilt natuurlijk geen mooie website die maar weinig bezoekers aantrekt. Omdat je doelgroep meestal een zoekmachine raadpleegt, is het zaak dat je in de bovenste resultaten daarvan terechtkomt. Door op juiste wijze keywords, teksten en afbeeldingen toe te passen en eventueel video’s en blogs, is je website populairder bij zoekmachines.

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Lees meer

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Lees meer

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Lees meer

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Lees meer

Webdesign Dongen? Ook dan kom je naar Two Step toe

Wij zorgen voor de juiste vormgeving van jouw website, voor bestaande klanten herkenbaar en eenvoudig vindbaar voor nieuwe! We leveren hierbij eveneens een sterke beveiliging. Onze service beperkt zich niet alleen tot Kaatsheuvel. Ook voor webdesign in Dongen zijn wij het juiste adres. In overleg met jou inventariseren we je wensen en stellen vervolgens een plan van aanpak op. Je kosten blijven daardoor steeds inzichtelijk: geen onaangename verrassingen. Two Step Web & Marketing heeft voor ieder budget mogelijkheden.