skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Webdesign Drunen

Ben je op zoek naar een nieuwe website of webshop en zit jouw bedrijf in Drunen? Denk dan eens aan Two Step Web & Marketing! We ontwikkelen regelmatig webdesign in Drunen voor bedrijven in allerlei branches, altijd een uniek design in jouw huisstijl en zeker niet onbelangrijk: we focussen vanaf de start op succes. Wat dit inhoudt? Je wil een partner dichtbij huis, een website bouwer vlakbij Drunen dus, maar wil natuurlijk scoren in de zoekmachine op nationaal, of zelfs internationaal vlak! Onze focus ligt naast gebruiksvriendelijkheid dus op SEO, zoekmachine optimalisatie. We zijn vooraf altijd transparant over de kosten om een website te laten maken in Drunen en werken daarom altijd op basis van ons stappenplan.

Benieuwd welke bedrijven hun website laten maken vlakbij Drunen, namelijk bij Two Step Web & marketing? En niet onbelangrijk, de reden waarom ze voor ons gekozen hebben. Lees dan snel verder. Of kom een keertje langs en we vertellen je er meer over!

Contact opnemen

BEKIJK PROJECTEN IN JOUW OMGEVING

SEO-vriendelijke website bouwer vlakbij Drunen

Een website bouwen is naar onze mening meer dan een mooi ontwerp en een gebruiksvriendelijke inrichting. Beide zijn ontzettend belangrijk, maar er is een derde factor die een grote rol speelt, namelijk Zoekmachine Optimalisatie. Als website bouwer voor Drunense bedrijven vinden we het belangrijk dat jouw website gaat functioneren als online account manager. Hoe we dat doen, daar vertellen we je graag persoonlijk meer over of lees hieronder meer over onze diensten.

Ons stappenplan naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Bekijk ons Full Service Plan

Onze diensten

Website laten maken Drunen

Een website laten maken doe je met een doel, namelijk je bedrijf online net zo sterk, of sterker, neerzetten als je offline ook doet. Daar is het ook belangrijk dat bezoekers de voordeur van je winkel of beursstand kunnen vinden, om maar een voorbeeld te noemen. Dat is online natuurlijk niet anders. Naast webdesign in Drunen, zorgen we er dus ook voor dat je veel meer bezoekers op je website zult ontvangen via relevante zoektermen die in Google ingetypt worden. Dit is enorm belangrijk, want dit zijn potentiële klanten die jouw bedrijfsnaam nog niet kennen, maar wel op zoek zijn naar jouw product of service.

MKB webdesign Drunen

Zit je bedrijf gevestigd in Drunen, dan is je website laten maken bij Drunen natuurlijk wel zo makkelijk. Dit begrijpen we als de beste en geven zelf ook de voorkeur aan een persoonlijke samenwerking met lokale MKB’ers. Op die manier kunnen we snel schakelen en regelmatig even samenkomen om de vorderingen en eventuele aanpassingen te bespreken.

Bij ons kies je dus voor webdesign vlakbij Drunen, lekker dicht bij huis, en tegelijkertijd voor een partner met de juiste kennis over SEO. Benieuwd wat we nog meer doen? We zitten als website bouwer vlakbij Drunen, namelijk in Kaatsheuvel, dus kom eens langs voor een kop koffie!

Contact opnemen

Back To Top