skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

SEO Tilburg

Hoe maak je jouw website beter vindbaar voor potentiële klanten? Wat moet je doen als je de website bovenin de zoekresultaten van Google wil krijgen? Het antwoord op die twee vragen is: zoekmachine optimalisatie. Maar het kan net zo goed ‘Two Step’ zijn! Two Step Web & Marketing is namelijk dé specialist in search engine optimization (SEO). Wil je bovendien dat die SEO specialist Tilburg als interessegebied heeft, omdat jij van daaruit werkt? Dan is Two Step in Kaatsheuvel ook nog eens de meest praktische partij. Een ontmoeting met jou is snel geregeld.

Bekijk ons stappenplan

Zoek op ‘SEO Tilburg’ en je komt bij Two Step uit

Mensen die op het internet op zoek gaan naar een product of dienst, maken negen van de tien keer gebruik van zoekmachines zoals Google. Voor jouw zakelijk succes is het dus belangrijk om een topnotering te krijgen in de zoekresultaten. Een zoeker beperkt zich namelijk in de meeste gevallen tot de bovenste vijf. Het beste voorbeeld ben je misschien wel zelf: grote kans dat jij bij Two Step Web & Marketing bent uitgekomen via de zoekopdracht ‘SEO Tilburg’. Door gebruik te maken van de juiste SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgen wij ervoor dat jouw website populairder wordt, tot de hoogste posities in Google behoort en daardoor beter te vinden is.

Onze 9 stappen naar succes

 • Praten
 • Onderzoeken
 • Structureren
 • Adviseren
 • Leveren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Hoger in Google met SEO? Tilburg heeft dé expert

Two Step is dé expert in SEO in Tilburg en omstreken. Onze professionals hebben een jarenlange ervaring en werken volgens de nieuwste ontwikkelingen. Zo is voor ons de off page SEO – wellicht het meest ingewikkelde binnen internetmarketing – misschien wel net zo belangrijk als de on page SEO. Niet voor niets bepalen kostbare content rond jouw website, in combinatie met links die daarnaar verwijzen, in grote mate je populariteit op internet. Two Step Web & Marketing is daarom jouw ideale partner in SEO, Tilburg ligt bovendien bij ons om de hoek! Vul ons contactformulier nu in, dan is ook jouw website snel beter vindbaar.

Contact opnemen

Back To Top