skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Website laten maken Breda

Website laten maken Breda

Wil je als beginnend ondernemer een nieuwe website laten maken? Breda of de directe omgeving is je vestigingsplaats? Dan is Two Step dicht bij je in de buurt. Wij zetten voor jou niet alleen de website op, desgewenst met een webwinkel, maar maken die meteen ook zoekmachine-vriendelijk en responsive (geschikt voor alle beeldschermen). Bezoekers blijven aantoonbaar langer op je website want ze worden vastgehouden door wat er allemaal te zien is. Met Two Step geef je prospects een goed gevoel, zodat ze blijven terugkomen.

Ik help je graag verder!
Kevin de Bie

Meer informatie over websites?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan naar succes

Elke ondernemer wil graag van te voren weten wat iets gaat kosten. Binnen internet marketing is het soms lastig te voorspellen, maar met ons doordachte stappenplan is het mogelijk om je internet marketing budget te “forecasten” en nooit meer kwijt te zijn dan vooraf begroot.

  • Kennismaken
  • Onderzoek
  • Structuur
  • Services
  • Realisatie
  • Indexatie
  • Off Page SEO
  • Adverteren
  • Social Media

Betaalbare website laten maken? Breda is voor ons vlakbij

Webdesign van Two Step is effectief en betaalbaar tegelijk. Je vindt ons in Kaatsheuvel. Wil je ons jouw website laten maken? Breda is voor onze medewerkers snel bereikbaar. We zijn in Midden- en West-Brabant al veel ondernemers van dienst geweest en met succes , mogen we wel zeggen. Trots zijn we dan ook op de reacties die ze ons teruggeven en die je hier kunt lezen. Het maakt duidelijk dat zij onze werkwijze en service zeer op prijs hebben gesteld en blij zijn met de hoge conversie die het heeft opgeleverd.

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Lees meer

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Lees meer

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Lees meer

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Lees meer

Website laten maken Oosterhout? Two Step!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is specialistisch werk. Two Step is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om een bestaande of nieuwe website te voorzien van SEO-tools als gerichte tekst, keywords en url’s. Zoals gezegd maken we de website responsive, zodat die ook op een tablet of smartphone is te bekijken. En dat wordt door zoekmachines als Google dan weer beloond met een hogere notering in de zoekresultaten. Two Step heeft trouwens niet enkel Breda als werkgebied. Wil jij jouw website laten maken in Oosterhout? Vanuit Kaatsheuvel zijn we zo bij je.