skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Website laten maken Breda

Wil je als beginnend ondernemer een nieuwe website laten maken? Breda of de directe omgeving is je vestigingsplaats? Dan is Two Step dicht bij je in de buurt. Wij zetten voor jou niet alleen de website op, desgewenst met een webwinkel, maar maken die meteen ook zoekmachine-vriendelijk en responsive (geschikt voor alle beeldschermen). Bezoekers blijven aantoonbaar langer op je website want ze worden vastgehouden door wat er allemaal te zien is. Met Two Step geef je prospects een goed gevoel, zodat ze blijven terugkomen.

Bekijk ons stappenplan

Betaalbare website laten maken? Breda is voor ons vlakbij

Webdesign van Two Step is effectief en betaalbaar tegelijk. Je vindt ons in Kaatsheuvel. Wil je ons jouw website laten maken? Breda is voor onze medewerkers snel bereikbaar. We zijn in Midden- en West-Brabant al veel ondernemers van dienst geweest en met succes , mogen we wel zeggen. Trots zijn we dan ook op de reacties die ze ons teruggeven. Het maakt duidelijk dat zij onze werkwijze en service zeer op prijs hebben gesteld en blij zijn met de hoge conversie die het heeft opgeleverd.

Onze 9 stappen naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Website laten maken Oosterhout? Two Step!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is specialistisch werk. Two Step is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om een bestaande of nieuwe website te voorzien van SEO-tools als gerichte tekst, keywords en url’s. Zoals gezegd maken we de website responsive, zodat die ook op een tablet of smartphone is te bekijken. En dat wordt door zoekmachines als Google dan weer beloond met een hogere notering in de zoekresultaten. Two Step heeft trouwens niet enkel Breda als werkgebied. Wil jij jouw website laten maken in Oosterhout? Vanuit Kaatsheuvel zijn we zo bij je.

Contact opnemen

Back To Top