skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Webdesign Dongen

Is je website toe aan een upgrade of ben je juist op zoek naar een partner die een complete online look en feel kan ontwikkelen voor een nieuw concept? Dan ben je bij Two Step aan het juiste adres! We zijn web bouwers vlakbij Dongen met veel verstand van online marketing. We hebben al veel ondernemers in de regio van een prachtige, vindbare websites mogen voorzien! Onze websites hebben altijd een uniek design en zijn volledig ingericht naar SEO standaarden. We maken gebruik van een stappenplan en zijn hierdoor vooraf altijd transparant over de kosten. Wil je een website laten maken vlakbij Dongen? Dan zijn wij jouw ideale partner!

Ben je benieuwd welke ondernemers uit Dongen en omstreken je voorgingen? Lees dan snel verder, of kom een keertje langs om kennis te maken!

Contact opnemen

BEKIJK PROJECTEN IN JOUW OMGEVING

SEO-vriendelijke website bouwer vlakbij Dongen

Op zoek naar professioneel webdesign in Dongen, dan doet Two Step Web & Marketing daar nog een schepje bovenop! Naast jarenlange ervaring in het bouwen van websites, hebben we namelijk ook erg veel kennis over zoekmachine optimalisatie. Wat we hierin betekenen voor ondernemers op regionaal, nationaal of zelfs internationaal vlak, lees je hieronder.

Onze stappenplan naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Bekijk onze Full Service Plan

Onze diensten

Website laten maken Dongen

Wil je een website laten maken in Dongen, dan is het natuurlijk belangrijk dat dit een succesvolle wordt. Je hebt waarschijnlijk een mooi imago opgebouwd en wil dit online net zo professioneel neerzetten. Hier leggen we in de stap webdesign voor Dongen en omstreken natuurlijk veel nadruk op. Daarnaast is het ook voor potentiële klanten die jou nog niet kennen belangrijk dat ze de voordeur vinden van je website. Dit doen we door te focussen op een doeltreffende SEO strategie. Hier beginnen we in de eerste stap van ons stappenplan al mee door middel van een trefwoord onderzoek. Onze web bouwer voor Dongen starten zelfs pas met het ontwerp zodra we precies weten wat die relevante zoeker precies intypt in Google. Het is de rode draad door het hele traject waarmee we zeker weten dat je website meteen klaar is om te gaan scoren bij livegang!

Webdesign Dongen, speciaal voor ondernemers

Je website laten maken bij Dongen is natuurlijk wel zo makkelijk als je bedrijf daar ook zit. Dit begrijpen we als de beste, want we houden van persoonlijk samenwerken! Er is niets zo fijn als een klant die je kunt bezoeken om de eerste ontwerpen door te nemen of die even bij ons langskomt om te sparren over nieuwe ideeën.

Bij ons kies je dus voor webdesign vlakbij Dongen, kwalitatief en toch dichtbij huis. Een partner die gespecialiseerd is in SEO en tegelijkertijd een kei is in WordPress en WooCommerce. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We zitten als website bouwer om de hoek bij Dongen, namelijk in Kaatsheuvel, dus kom eens langs voor een kop koffie!

Contact opnemen

Back To Top