skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Zoekmachine optimalisatie Tilburg

Hoe maak ik m’n website beter vindbaar voor mijn doelgroep? Ik zou graag bovenaan de zoekresultaten in Google willen staan, maar hoe pak ik dat aan? Two Step Web & Marketing in Kaatsheuvel geeft je het antwoord op dit soort vragen: zoekmachine optimalisatie. Tilburg heeft de oplossing dus in de buurt! Een ontmoeting met ons is snel afgesproken. Two Step is dé specialist in search engine optimization (SEO). Je mag bovendien rekenen op een helder advies, duidelijke afspraken en transparante strategieën.

Bekijk ons stappenplan

Zoekmachine optimalisatie Tilburg? Two Step is er kind aan huis

Two Step Web & Marketing staat hoog aangeschreven als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Tilburg is een regio waar wij al vele bedrijven en organisaties vooruit hebben geholpen. Wie al thuis is in webdesign, kan zelf al het nodige doen aan SEO. Maar optimalisatie van webpagina’s gaat zoveel verder. Er zijn voortdurend ontwikkelingen op het gebied van zoekmachines, websites en apps. Pas jij nog wel de juiste titels en trefwoorden toe? Staan de afbeeldingen op je website goed ingesteld? Bevat deze genoeg interessante content? Two Step analyseert en verbetert het allemaal voor je.

Onze 9 stappen naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Hier vind je die kanjer in zoekmachine optimalisatie bij Tilburg

We helpen je om inzicht te krijgen in het gedrag van websitebezoekers, waardoor de conversie naar een echte klant sneller plaatsvindt. Two Step bestaat uit een door de wol geverfd team van specialisten die de SEO van jouw website aanpakken. We bekijken of deze de juiste keywords bevat die in jouw branche populair zijn. Ook kunnen we je adviseren bij het plaatsen van advertenties, waarmee je je ervan verzekert dat jouw website bovenin de zoekresultaten staat. Een prettige wetenschap dat er zo’n kanjer in zoekmachine optimalisatie bij Tilburg is te vinden! Wil jij ook gebruikmaken van onze diensten? Vul dan nu ons contactformulier in op deze pagina en maak jouw website snel beter vindbaar.

Contact opnemen

Back To Top