skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

SEO Den Bosch

Of je nu een bestaande of nieuwe website hebt, het blijft de bedoeling om daar bezoekers naartoe te krijgen. Dus is het zaak dat je website ‘zoekmachine vriendelijk’ wordt gemaakt, in vaktermen SEO. Dat is een specialistisch karwei, waarbij het belangrijk is dat zowel online als offline de juiste technieken worden toegepast. Ben jij benieuwd welke SEO specialist Den Bosch als werkgebied heeft? Two Step Web & Marketing! Wij maken jouw website bovendien niet alleen beter vindbaar, maar zijn je ook van dienst met effectief adverteren en social media.

Bekijk ons stappenplan

Met ‘SEO Den Bosch’ kom je niet voor niets bij Two Step Web & Marketing uit

Op zoek naar een product of dienst, maken de meeste mensen gebruik van een zoekmachine als Google. Het is daarom van belang om hoog te eindigen in de zoekresultaten. Veelal beperkt een zoeker zich namelijk tot de top vijf. Grote kans dat jij zelf op die manier met de zoekopdracht ‘SEO Den Bosch’ op deze pagina terecht bent gekomen. Door het inschakelen van SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgt Two Step dat jouw website in populariteit wint, hoog scoort en daardoor beter gevonden wordt.

Onze 9 stappen naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Hier vind je de kanjer in SEO rond Den Bosch

Ook ondersteunen we je om inzicht te krijgen in het surfgedrag van bezoekers, waardoor een potentiële klant sneller een échte klant wordt. Two Step doet dit met een team van specialisten die de SEO van jouw website analyseren en verbeteren. We bekijken of deze de juiste trefwoorden bevat, waarop in jouw branche met name wordt gezocht. Met doeltreffend adverteren, zoals via Google Adwords, kun je je er zelfs van verzekeren dat jouw site bovenaan pagina 1 staat. Zoek jij die specialist in SEO rond Den Bosch? Two Step Web & Marketing zit vlakbij, in Kaatsheuvel. Een ontmoeting is dus zó geregeld!

Contact opnemen

Back To Top