skip to Main Content

Adverteren in de zoekmachine

Meteen bovenaan, meteen resultaat!

Behaal snel resultaten met adverteren! Bepaal zelf wat je uit wilt geven en wij zorgen voor knallende Google Ads campagne. Met slimme AI techniek, originele teksten, specifieke doelgroep-targeting en de juiste keywords maakt jouw bedrijf een vliegende start!

Lees verder

Voordelen van advertenties

  • Specifieke doelgroeptargeting mogelijkheden
  • Meteen verkeer en snelle resultaten
  • Complete controle over de kosten

Two Step Web & Marketing heeft veel ervaring met het opzetten, beheren en verbeteren van online advertenties. Wij kunnen je helpen met diverse soorten advertenties en brengen het proces van advertentie naar rendement inzichtelijk, zodat je ook ziet dat je investering wordt terugverdiend.

Onze mogelijkheden:

Google Ads

Word goed vindbaar op de verschillende kanalen van ‘s-werelds grootste zoekmachine! Met Google Ads verbeteren we je zichtbaarheid in Google. Met zoekmachine advertenties, display advertenties, retargeting of Google Shopping advertenties zorgen wij ervoor dat je de juiste doelgroep bereikt! Je betaalt per klik en we stemmen vooraf het budget af.

Bing Ads

Minder bekend dan de tegenhanger van Google, maar ook zeker interessant zijn Bing advertenties. Google heeft het grootste marktaandeel in Nederland, maar Bing heeft ook ontzettend veel gebruikers. Zeker niet onbelangrijk om daar gezien te worden! Wij richten je campagne in, beheren en verbeteren deze.

Social Advertising

Laat je bereik en leads toenemen met social advertising! Met de oneindige targetingmogelijkheden van LinkedIn & Facebook advertenties bereik je snel de juiste doelgroep en resultaten.

Zet de stap

Wij helpen je graag met adverteren via Google, Bing en/of social media! Bekijk ons Full Service Stappenplan of ons Marketing Only stappenplan voor de mogelijkheden! Wil je direct actie en de mogelijkheden voor jou bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact

Onze opdrachtgevers aan het woord