skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

GuestHouse Hotel

Two Step heeft ons enorm geholpen met organische vindbaarheid en landingspagina’s tijdens de openingsfase van ons nieuwe hotel. Daarna hebben ze doorgepakt met Google Ads en Influencer Marketing. We ze hebben doelen gegeven qua aantal boekingen per dag en deze worden telkens glansrijk behaald. Inmiddels zijn we ook internationaal met elkaar aan de slag gegaan. Wij zijn erg blij met de Two Step aanpak!

Back To Top