skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Zoekmachine optimalisatie Breda

Het maakt niet uit of je een bestaande of nieuwe website hebt, uiteindelijk wil je er veel bezoekers naartoe zien te krijgen. Dan is het van belang dat je website ‘zoekmachine vriendelijk’ wordt ingericht volgens de principes van SEO. Dit is een kolfje naar de hand van een expert, die in staat is om zowel online als offline de juiste technieken te gebruiken. Wil jij weten welke specialist in zoekmachine optimalisatie Breda als werkterrein heeft? Two Step! Wij maken jouw website beter vindbaar.

Bekijk ons stappenplan

Zoek op ‘Zoekmachine optimalisatie Breda’ en je vindt Two Step

Wie op zoek gaat naar een artikel of service, maakt in negen van de tien gevallen gebruik van zoekmachines als Google. Streef jij zakelijk succes na, dan is het dus noodzakelijk om bovenaan in de zoekresultaten te eindigen. Tenslotte maakt een zoeker in de meeste gevallen een keuze uit de top-5. Ga maar na: de kans is niet denkbeeldig dat jij via de zoekopdracht ‘zoekmachine optimalisatie Breda’ hier bij Two Step bent uitgekomen. Dat is de kracht van het op de juiste manier toepassen van SEO.

Onze 9 stappen naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Zoekmachine optimalisatie? Breda heeft dé expert

Two Step is hét adres voor zoekmachine optimalisatie in Breda en omstreken. Tevreden zijn we pas als jouw website de top bereikt en daar vervolgens ook blijft. We zorgen ervoor dat je website de juiste trefwoorden bevat en ook wordt genoemd op andere online kanalen. Hierdoor stijgt de importantie ervan, wat door de zoekmachines met een hoge notering wordt beloond. Ons enthousiaste team kan je naast SEO een volledig pakket aan diensten aanbieden. Zo kun je bij ons eveneens terecht voor effectief adverteren (zoals AdWords) en optimalisatie van je social media. Two Step heeft zich bewezen als het meest complete internet marketing bureau voor Breda. Zoek daarom vandaag nog contact met ons!

Contact opnemen

Back To Top