skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Website laten maken Kaatsheuvel

Website laten maken Kaatsheuvel

Een website upgraden of een nieuwe website laten maken in Kaatsheuvel? Dan heb je met Two Step de juiste partner gevonden. Wij zorgen namens jou dat dit voor elkaar komt, want webdesign is onze core business. Ben je net een onderneming gestart en wil je met een website inclusief webshop de markt gaan veroveren? Misschien heb je al een website die je graag een boost zou willen geven. Wat je wensen ook zijn, Two Step helpt je om je dromen waar te maken. Bovendien zorgen we ervoor dat je website eenvoudig vindbaar is voor je doelgroep én dat bezoekers er meer tijd aan spenderen.

Ik help je graag verder!
Kevin de Bie

Meer informatie over websites?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan naar succes

Elke ondernemer wil graag van te voren weten wat iets gaat kosten. Binnen internet marketing is het soms lastig te voorspellen, maar met ons doordachte stappenplan is het mogelijk om je internet marketing budget te “forecasten” en nooit meer kwijt te zijn dan vooraf begroot.

  • Kennismaken
  • Onderzoek
  • Structuur
  • Services
  • Realisatie
  • Indexatie
  • Off Page SEO
  • Adverteren
  • Social Media

Website laten maken? Kaatsheuvel heeft dé SEO-specialist

Een nieuwe website wordt vaak gemaakt in WordPress, een uiterst betrouwbaar CMS systeem. WordPress is dan ook populair bij de ‘doe-het-zelver’. Waarom zou je dan een website laten maken in Kaatsheuvel? Omdat Two Step eveneens een specialist in SEO is. SEO (zoekmachine optimalisatie) bevordert dat jouw website hoog scoort in bijvoorbeeld Google en daardoor makkelijk wordt gevonden.

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Lees meer

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Lees meer

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Lees meer

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Lees meer

Complete website laten maken in Dongen? Two Step!

Wil je misschien elders jouw website laten maken? Dongen? Ook daar is Two Step je van dienst met zijn expertise. Die heb je nodig, want de internetwereld is nogal versnipperd. Naast diverse aanbieders zijn er eveneens verschillende browsers die ook nog eens moeten werken op pc, tablet of smartphone. Wie aan webdesign doet, moet dus zorgen dat het op al die platforms functioneert. Met Two Step hoef je je daar allemaal geen zorgen om te maken. Ons internet marketing bureau in Kaatsheuvel heeft ook op dit terrein zijn sporen verdiend.