skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Website laten maken Kaatsheuvel

Een website upgraden of een nieuwe website laten maken in Kaatsheuvel? Dan heb je met Two Step de juiste partner gevonden. Wij zorgen namens jou dat dit voor elkaar komt, want webdesign is onze core business. Ben je net een onderneming gestart en wil je met een website inclusief webshop de markt gaan veroveren? Misschien heb je al een website die je graag een boost zou willen geven. Wat je wensen ook zijn, Two Step helpt je om je dromen waar te maken. Bovendien zorgen we ervoor dat je website eenvoudig vindbaar is voor je doelgroep én dat bezoekers er meer tijd aan spenderen.

Bekijk ons stappenplan

Website laten maken? Kaatsheuvel heeft dé SEO-specialist

Een nieuwe website wordt vaak gemaakt in WordPress, een uiterst betrouwbaar CMS systeem. WordPress is dan ook populair bij de ‘doe-het-zelver’. Waarom zou je dan een website laten maken in Kaatsheuvel? Omdat Two Step eveneens een specialist in SEO is. SEO (zoekmachine optimalisatie) bevordert dat jouw website hoog scoort in bijvoorbeeld Google en daardoor makkelijk wordt gevonden.

Onze 9 stappen naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Complete website laten maken in Dongen? Two Step!

Wil je misschien elders jouw website laten maken? Dongen? Ook daar is Two Step je van dienst met zijn expertise. Die heb je nodig, want de internetwereld is nogal versnipperd. Naast diverse aanbieders zijn er eveneens verschillende browsers die ook nog eens moeten werken op pc, tablet of smartphone. Wie aan webdesign doet, moet dus zorgen dat het op al die platforms functioneert. Met Two Step hoef je je daar allemaal geen zorgen om te maken. Ons internet marketing bureau in Kaatsheuvel heeft ook op dit terrein zijn sporen verdiend.

Contact opnemen

Back To Top