skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Website laten maken Waalwijk

Website laten maken Waalwijk

Jouw koopwaar, diensten of boodschap onder de aandacht van een breed publiek brengen, dat kan nog steeds het makkelijkst via het internet. Maar waar kun je dan het beste een website laten maken? Waalwijk ligt naast Kaatsheuvel, de plaats waar je Two Step vindt. Wij zijn een modern full service internet bureau waar je prima terechtkunt voor webdesign. Of het nu gaat om een informatieve website of een aantrekkelijke webshop, bij ons is het allemaal mogelijk. We hanteren een stappenplan waarmee ook de kosten inzichtelijk blijven. Geen onplezierige verrassingen achteraf dus.

Ik help je graag verder!
Kevin de Bie

Meer informatie over websites?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan naar succes

Elke ondernemer wil graag van te voren weten wat iets gaat kosten. Binnen internet marketing is het soms lastig te voorspellen, maar met ons doordachte stappenplan is het mogelijk om je internet marketing budget te “forecasten” en nooit meer kwijt te zijn dan vooraf begroot.

  • Kennismaken
  • Onderzoek
  • Structuur
  • Services
  • Realisatie
  • Indexatie
  • Off Page SEO
  • Adverteren
  • Social Media

Website laten maken? Waalwijk heeft dé SEO-specialist!

Two Step maakt jouw website in WordPress. Dit is een open en zeer betaalbaar systeem dat zorgt voor een mooi eindresultaat. Open wil in dit geval zeggen dat aan de techniek erachter dagelijks door duizenden ontwikkelaars wereldwijd wordt gesleuteld. WordPress wordt daardoor met de dag gebruiksvriendelijker. Waarom zou je dan nog een website laten maken bij Waalwijk? Omdat Two Step dé SEO-specialist is. SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgt er namelijk voor dat jouw website ook makkelijk wordt gevonden. En dat merk je weer in je omzet.

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Lees meer

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Lees meer

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Lees meer

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Lees meer

Website laten maken? Drunen? Raamsdonksveer? Two Step!

Het is echter een vak apart om een bestaande of nieuwe website te voorzien van SEO-snufjes als de juiste tekst, keywords en url’s. Ook maken we de website responsive, wat betekent dat deze ook op een tablet of smartphone kan worden bekeken. Zoekmachines als Google waarderen dat met een hogere plek in de zoekresultaten. Two Step heeft overigens niet alleen Waalwijk als werkgebied. Waar wil jij jouw website laten maken? Raamsdonksveer? Drunen? Allemaal op een steenworp afstand van Kaatsheuvel. We komen graag naar je toe.

Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op. We vertellen je graag meer, ook over de mogelijkheden van internet marketing en social media.