skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Website laten maken Waalwijk

Jouw koopwaar, diensten of boodschap onder de aandacht van een breed publiek brengen, dat kan nog steeds het makkelijkst via het internet. Maar waar kun je dan het beste een website laten maken? Waalwijk en omstreken trekt daarvoor al jaren aan de bel bij Two Step Web & Marketing! Wij zijn gevestigd in Kaatsheuvel en daarom altijd snel bij je om samen te sparren en je wensen door te nemen. We zijn een modern full service internet bureau waar je altijd terechtkunt voor een website laten maken Waalwijk. Of het nu gaat om een informatieve website of een aantrekkelijke webshop, bij ons is het allemaal mogelijk. We hanteren een stappenplan waarmee ook de kosten inzichtelijk blijven. Geen onplezierige verrassingen achteraf dus.

Bekijk ons stappenplan

Website laten maken? Waalwijk heeft dé SEO-specialist!

Two Step maakt jouw website in WordPress. Dit is een open en zeer betaalbaar systeem dat zorgt voor een mooi eindresultaat. Open wil in dit geval zeggen dat aan de techniek erachter dagelijks door duizenden ontwikkelaars wereldwijd wordt gesleuteld. WordPress wordt daardoor met de dag gebruiksvriendelijker. Waarom zou je dan nog een website laten maken bij Waalwijk door een bureau? Omdat Two Step dé SEO-specialist is. SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgt er namelijk voor dat jouw website ook makkelijk wordt gevonden. En dat merk je weer in je omzet. Wil je een succesvolle, professionele website laten maken, Waalwijk ligt voor ons om de hoek, dus neem snel contact op!

Onze 9 stappen naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Website laten maken? Drunen? Raamsdonksveer? Two Step!

Het is echter een vak apart om een bestaande of nieuwe website te voorzien van SEO-snufjes als de juiste tekst, keywords en url’s. Ook maken we de website responsive, wat betekent dat deze ook op een tablet of smartphone kan worden bekeken. Zoekmachines als Google waarderen dat met een hogere plek in de zoekresultaten. Two Step heeft overigens niet alleen Waalwijk als werkgebied. Waar wil jij jouw website laten maken? Raamsdonksveer? Drunen? Allemaal op een steenworp afstand van Kaatsheuvel. We komen graag naar je toe.

Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op. We vertellen je graag meer, ook over de mogelijkheden van internet marketing en social media.

Contact opnemen

Website laten maken Waalwijk

Back To Top