skip to Main Content

Social Media

Stay in touch

Social media is inmiddels niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van de gemiddelde Nederlander én uit de marketingstrategie van bedrijven. Social media is belangrijk om nieuwe klanten te bereiken en een sterke band te creëren met huidige klanten. De aanpak hiervan is cruciaal voor succes. Wil je graag consistentie, originaliteit en succes op jouw social media kanalen? Schakel dan de hulp in van onze experts!

Lees verder

Voordelen van social media

  • Groot bereik op een persoonlijke manier
  • Ideaal voor positionering van een merk
  • Specifieke targetingopties en lage kosten bij adverteren

Two Step Web & Marketing heeft de juiste kennis en ervaring om voor jou social media optimalisatie toe te passen. Er zijn verschillende stappen die we met je kunnen doorlopen:

Onze mogelijkheden:

Social media optimalisatie

Twijfel je aan de professionaliteit van je uitstraling en zijn de details op je social media kanalen niet 100%? Staan je accounts al een tijdje live maar is het niet up-to-date? Wij frissen dit graag voor je op! Waarmee helpen we je? Onder andere met het maken en optimaliseren van de juiste kanalen, het maken van banners en profielfoto’s, het inrichten van een Facebook bedrijfsmanager account en nog veel meer!

Social media plan

De volgende stap is interactie en fans creëren. Krijg je het niet voor elkaar om snel meer volgers te verzamelen of blijft het bereik van posts hangen rondom hetzelfde aantal? Wij schrijven graag een strategisch social media plan voor je bedrijf waarmee we je de exposure en het succes op social media gaat vergroten. We maken een plan van aanpak, doen een voorstel voor creatieve advertenties en creëren een content kalender. Maak gebruik van onze social media kennis en ontwikkel de juiste strategie voor al je kanalen! Wil je ook dat wij het plan gaan uitvoeren? Ook dat is mogelijk!

Social media training

Tijdens een social media training nemen we de tijd om je uit te leggen hoe je bepaalde kanalen in kunt zetten. We bespreken wat social media precies is, wat de voor- en nadelen zijn voor bedrijven en wat je kunt bereiken met een doordachte social media strategie. We lichten de meest gebruikte kanalen en het nut ervan uit. Hoe deze kanalen voor je kunnen werken en hoe je er, als bedrijf, op kunt adverteren. Een gedegen uitleg, in alle rust, voor de deelnemer(s). Na de training “controleren” we acties om te zien of de training zinvol is geweest.

Social media marketing

Wil je graag structureel sterke posts op jouw kanalen waarmee je jouw doelen bereikt? Onze Two Steppers helpen graag! Wij maken unieke en complete posts die passend zijn aan de verschillende kanalen waarop jij meer engagement wilt. Tevens kunnen we zorgen voor grote acties, denk aan een winactie, quiz of klantenonderzoek. Met deze acties verzamel je binnen een korte tijd likes of klantgegevens. Wil je juist aan de slag met adverteren? Kijk dan naar onze social media advertentiemogelijkheden.

Zet de stap

Groot bereik en meer volgers zijn niet binnen één dag te realiseren. Dit heeft tijd en aandacht nodig. Wij nemen graag de tijd voor je en geven je kanalen voldoende aandacht met onze jarenlange ervaring en gedegen kennis! Wil jij graag meer actie & interactie op je social media kanalen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Contact

Onze opdrachtgevers aan het woord