skip to Main Content

E-Chopper Fun

Bij E-Chopper Fun kun je de Spyder Wheelz E-Chopper huren. Met dit toffe voertuig cruise je elektrisch en fluisterstil door het Brabantse landschap. We realiseerden een huisstijl, een webshop met online boekingssysteem en we richtten alles in op maximale online vindbaarheid. Beelden maken de website! Daarom zijn we samen met E-Chopper Fun en enthousiaste fotomodellen op pad gegaan om de content, zoals foto’s en video’s, te ontwikkelen.

Lees verder

Klant
E-Chopper Fun

Tussen E-Chopper Fun en Two Step is een hele fijne samenwerking opgebouwd. Het team van Two Step springt direct bij wanneer het nodig is en staan altijd voor ons klaar. Ik ben erg tevreden!

Marcel van Burgsteden – Mede-eigenaar

Branding & ontwerp
Maatwerk WordPress
Integratie boekingsmodule

De uitdaging

1. Een compleet nieuw concept
2. Opstarten midden in de corona crisis
3. Een activiteit verkopen die veel mensen nog niet kennen

Met deze 3 uitdagingen startte E-Chopper Fun in maart 2020. Two Step Web & Marketing nam deze uitdagingen met beide handen aan en zo ontstond er een samenwerking. Wij houden namelijk van uitdagingen en wilden deze niet uit de weg gaan!

Over E-Chopper Fun

E-Chopper Fun verhuurt zogenaamde e-choppers in Midden-Brabant. De e-chopper is een elektrisch aangedreven snorfiets met een hoge fun factor. E-chopper rijden is echt superleuk! Het is stil, emissieloos en je mag zonder helm op rijden. Dus heerlijk de wind door je haren en lekker ontspannen cruisen.

Het zakelijk model bestaat uit een eigen opstaplocatie in Kaatsheuvel en samenwerkingen met opstappunten bij geselecteerde partners. Je boekt je e-chopper tocht online en stapt bij de gewenste locatie op. Momenteel heeft E-chopper Fun verhuurlocaties in Kaatsheuvel en Tilburg. Voor het komende seizoen breidt dit partnernetwerk zich uit.

Deze stappen maakten we samen

Als het gaat om website en marketing dan kun je bij het team van Two Step Web & Marketing terecht. Wij doen namelijk alle online en offline marketing van E-Chopper Fun: van het realiseren van de webshop met boekingsmodule tot SEO en Google Ads campagnes tot aan een strakke a5 flyer!

  • Branding & Ontwerp
    We begonnen “from scratch” met een logo en het design van de huisstijl. Een mooi ontwerp voor de website en voor diverse reclame-uitingen. Aangezien E-Chopper Fun ook nog geen foto’s of video had, zijn we samen met een fotograaf en een cameraman op pad gegaan om ook mooie beelden te schieten voor de webshop.
  • Maatwerk WordPress website
    Ieder bedrijf is anders en verdient ook een unieke website wat ons betreft! Wij maakten een website die volledig is afgestemd op de wensen van E-chopper Fun & richtten deze direct SEO-vriendelijk in!
  • WooCommerce webshop mét boekingsmodule
    Door de WooCommerce webshopmodule te koppelen aan een boekingsmodule kunnen nieuwe klanten direct, op uur en tijd, een e-chopper online reserveren. Na een reservering krijgt E-chopper Fun automatisch de reservering binnen en wordt deze gepland in hun agenda. Ideaal!

SEO On Page
SEO Off Page
Google Ads

SEO On Page

SEO-vriendelijke teksten hoeven totaal niet saai te zijn. Dat blijkt wel als je kijkt naar de (landings)pagina’s van E-chopper Fun. De teksten zijn door onze content marketeer geschreven en zorgen ervoor dat de webpagina op diverse relevante zoekwoorden goed vindbaar is in Google.

SEO Off Page

Met de juiste backlinks die wij inzetten voor E-chopper Fun schieten de posities in Google omhoog & nemen de websitebezoeken (traffic) en dus de reserveringen toe. Precies de reden waarom deze opdrachtgever Two Step inschakelde!

Trefwoord Posities juni 2020 Posities oktober 2020 Zoekvolume
e chopper fun 1 1 20
e shopper 42 2 1.300
elektrische chopper 58 6 720
e chopper 60 6 8.100
e-chopper rijden 39 6 20
De organische posities van E-Chopper Fun zijn in enkele maanden al enorm gestegen. We blijven SEO on page en off page verbeteren en uitbreiden voor E-Chopper Fun. Hiermee kunnen we de posities van bovenstaande zoekwoorden verder verbeteren en op steeds meer zoekwoorden een goede zichtbaarheid krijgen

Google Ads

Met specifieke Google Ads campagnes geven we de reserveringen in het hoogseizoen een extra boost. Ook dit resulteerde in meer boekingen.

 

Met SEA (oranje) realiseerden we in 2 maanden tijdens het hoogseizoen meer dan 1.200 website bezoeken. Organisch waren er deze 2 maanden meer dan 1.700 bezoeken. Met een klein budget van € 10,- per dag konden we het hoogseizoen dus een extra boost geven, met meer reserveringen als resultaat!