skip to Main Content

Webdesign Sprang Capelle

Is het tijd voor een nieuwe website of een redesign van je oude website? Two Step Websites & Marketing is jouw partner voor webdesign vlakbij Sprang Capelle! We zijn een full service bureau en werken voor MKB’ers in allerlei branches. Als WordPress specialist ontwikkelen we altijd een uniek design in jouw huisstijl en we zorgen dat de website gebruiksvriendelijk is, zowel voor bezoekers als voor jou als gebruiker. 

Wij verzorgen webdesign rondom Sprang Capelle

Wanneer je een website laat maken is het wel zo prettig dat je vooraf inzicht hebt in de kosten. Hiervoor hebben we ons stappenplan ontwikkelt. Dit zijn stappen naar succes op internet met in elke stap een aantal werkzaamheden. Aan de hand van onze kennismaking weten we zo wat er nodig is om aan jouw wensen te voldoen!

Werkwijze Diensten

Succesvolle website met een SEO partner

Voordat we starten met het bouwen van je website is het belangrijk dat we weten wat je verwachtingen zijn. Ben je op zoek naar een online visitekaartje voor bestaande klanten, of wil je een online lead generator neerzetten? Als dat tweede je wens is, gaan we vanaf het eerste moment focus leggen op zoekmachine optimalisatie. We gaan er dus voor zorgen dat jouw website zichtbaar is op relevante zoektermen en vergroten we het aantal bezoekers naar jouw website.

Benieuwd hoe we dat doen? lees dan hieronder verder.

Contact opnemen

Deze bedrijven namen de stap

Gebruiksvriendelijk voor iedereen

Bij Two Step Websites & Marketing willen we je compleet ontzorgen zonder dat je de regie uit handen geeft. We ontwikkeling gebruiksvriendelijk webdesign vlakbij Sprang Capelle. Dit wil zeggen dat je vlot pagina’s kunt plaatsen vanuit een vast template en gemakkelijk content aan kunt passen of kunt verplaatsen. Is er groter werk aan de winkel? Ga je bijvoorbeeld uitbreiden naar een nieuwe regio of wil je een B2B portaal of CRM systeem koppelen, dan bekijken we samen weer de mogelijkheden en bouwen we verder aan je bestaande website.

Naast een gebruiksvriendelijke website houden we er tijdens de ontwerpfase al rekening mee dat de website zo SEO-vriendelijk mogelijk wordt ingedeeld. Dit is belangrijk, want uiteindelijk willen we natuurlijk dat je website zichtbaar wordt bij zoveel mogelijk relevante zoekers, zodat je ook potentiële klanten bereikt die jouw naam nog niet kennen. Naast professioneel webdesign bij Sprang Capelle, ben je bij ons dus ook aan het juiste adres als het om zoekmachine optimalisatie gaat.

Tijdens het bouwen van je nieuwe website houden we al rekening mee dat we deze SEO vriendelijk inrichten. Dat betekent dat Google je al een plekje in de zoekmachine geeft zodra de website live gaat. Vervolgens gaan we deze posities verder verbeteren door het linkprofiel te optimaliseren. Dit is een technisch verhaal waar we je niet mee zullen vervelen, maar het is goed om te weten dat we dit in-house oppakken voor je. Hiervoor bieden we diverse concepten, waaronder Blog Brains, waar we blog samenwerkingen inzetten. We zijn eigenlijk online marketeers die ook nog eens unieke designs maken en prachtige WordPress websites bouwen. Wil je een website laten maken in de buurt van Sprang Capelle, dan voegt Two Step daar ook nog de juiste SEO strategie aan toe!

Webdesign Sprang Capelle, speciaal voor MKB’ers

Zit jouw onderneming in Sprang Capelle of woon je daar, dan is het natuurlijk niet zo gek dat je een Web & Marketing partner zoekt die lekker dichtbij zit. We weten bij Two Step Websites & Marketing als geen ander hoe fijn het is om even face-to-face de ontwerpen door te nemen of even te sparren over nieuwe ideeën. Vandaar dat onze klantenkring zich grotendeels in de regio bevindt en hebben we al veel MKB’ers van gebruiksvriendelijke, vindbare websites mogen voorzien. 

Bij ons kies je voor webdesign vlakbij Sprang Capelle, kwalitatief en toch dichtbij huis. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op of kom eens langs voor een kop koffie!