skip to Main Content

WordPress website

Wereldwijd het meest gekozen CMS

Op zoek naar online succes? Een goede website is de basis! En die bouwen wij voor je. We gaan graag om de tafel met je om jouw wensen en doelen te bespreken. Onze ontwerpers maken vervolgens een uniek & professioneel ontwerp. Pas als jij 100% tevreden bent, gaan we de website bouwen. Volledig SEO-vriendelijk ingericht, snel, technisch hoogstaand en gemakkelijk te bewerken voor jou. Wij maken WordPress websites waar jij online succes mee behaalt!

Lees verder

Voordelen van een WordPress website van Two Step

  • Eenvoudig zelf te beheren
  • SEO-vriendelijk ingericht
  • Uniek design mogelijk

Onze webbouwers hebben veel ervaring met het ontwerpen en inrichten van websites en webshops in WordPress. Wij gaan altijd voor de 100% tevredenheidsgarantie en helpen je ook graag na oplevering met eventuele vragen!

Over WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Bij Two Step werken we er uitsluitend mee. WordPress heeft namelijk veel mogelijkheden en is erg gebruiksvriendelijk. Wil jij ,als de website af is, zelf producten of teksten toevoegen? Dat hebben we je zo geleerd! Kom je er toch niet uit? Dan neem je gewoon even contact op. Komen er in de toekomst andere wensen bij, denk bijvoorbeeld aan een interactieve agenda, een CRM koppeling of een B2B portaal? Met de juiste plug-ins kunnen we jouw wensen altijd nog toevoegen aan de website. Groeit je bedrijf, dan groeit je WordPress website dus op hetzelfde niveau met je mee!

De mogelijkheden

Custom WordPress website

Wil jij graag een nieuwe website? Wij maken graag een WordPress website die volledig is afgestemd op jouw wensen. Custom made dus. Wij zorgen ervoor dat jij 100% tevreden bent en met de website een goede basis hebt voor mooie resultaten. Onze webdevelopers hebben veel ervaring met websites bouwen. Wil jij dus bijvoorbeeld een meertalige website, een live chat, slimme filters, een mega menu of evenementenkalender? Jij vraagt, wij bouwen!

Basis WordPress website

Lager budget? Geen punt, kies voor onze Basis WordPress website! In je eigen huisstijl, voor een budgetprijs heb jij snel een nieuwe basis website. Je website zal weer fris en modern ogen zodat je er jaren mee vooruit kunt. Eenvoudig zelf aan te passen. Gebruiksvriendelijk. Snel opgeleverd en gemakkelijk uit te breiden met Zoekmachine Optimalisatie en / of Ads. Lees hier alles over een Basis WordPress website

WordPress + WooCommerce webshop

Een webshop is meer dan alleen maar wat producten online zetten en wachten tot mensen gaan bestellen. De techniek, de vindbaarheid en het design moeten beter zijn dan die van je concurrenten! Je wilt namelijk dat klanten bij jou de winkelmand vullen en afrekenen én niet bij je buurman in Google. Wij zorgen daarvoor! Of je nu een lokale ondernemer bent met een lokale webshop of juist landelijk wilt verkopen en alles daar tussenin! Wij staan voor je klaar. Ook nadat je webshop af ie met vindbaarheid en adverteren. Want als je shop af is begint het echte werk pas! Lees hier meer over een WordPress + WooCommerce webshop

Zet de stap

WordPress kan met een standaard template worden gebouwd. Wij gaan een stap verder. We maken voor elke klant een uniek design. Van jouw bedrijf zijn er toch ook geen twee! Ben je benieuwd welke stappen wij zetten? Bekijk dan ons Full Service stappenplan! Kan jij niet wachten én wil jij graag direct de eerste stap zetten voor je nieuwe website of webshop van Two Step? Neem vrijblijvend de stap!

Contact

Deze bedrijven hebben een WordPress website

Onze opdrachtgevers aan het woord