skip to Main Content

WordPress website

Must-have voor online succes

Online succes? Een goede website is wellicht het meest belangrijk! En die bouwen wij! Samen met jou gaan we graag aan tafel om jouw wensen en doelen te bespreken. Onze ontwerpers maken vervolgens een uniek & professioneel ontwerp. Pas als jij 100% tevreden bent, gaan we de website bouwen. Volledig SEO-vriendelijk ingericht, technisch hoogstaand en gemakkelijk te bewerken voor jou. Wij maken maatwerk websites waar je online succes mee behaalt!

Lees verder

Voordelen van een WordPress website van Two Step

  • Direct SEO-vriendelijk ingericht
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Uniek design

Onze webbouwers hebben veel ervaring met het ontwerpen en inrichten van websites en webshops in WordPress. Wij gaan altijd voor de 100% tevredenheidsgarantie en helpen je ook graag na oplevering met eventuele vragen!

Over WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Bij Two Step werken we er ook het liefste mee. WordPress heeft namelijk veel mogelijkheden en is gebruiksvriendelijk. Wil jij bijvoorbeeld als de website gebouwd is zelf producten of teksten toevoegen? Dat hebben we je zo geleerd! Kom je er toch niet uit? Dan neem je gewoon even contact op. Komen er in de toekomst andere wensen bij, denk bijvoorbeeld aan een interactieve agenda, een CRM koppeling of een B2B portaal? Met beschikbare plug-ins kunnen we jouw wensen altijd nog toevoegen aan de website. Groeit je bedrijf, dan groeit je WordPress website dus op hetzelfde niveau met je mee!

Onze mogelijkheden:

WordPress Website

Wil jij graag een nieuwe website? Wij maken graag een WordPress website die volledig is afgestemd op jouw wensen. Custom made dus. Wij zorgen ervoor dat jij 100% tevreden bent en met de website een goede basis hebt voor mooie resultaten. Onze webbouwers hebben veel ervaring met websites bouwen. Wil jij dus bijvoorbeeld een meertalige website, live chat, filters, mega menu of evenementenkalender? Jij vraagt, wij draaien!

WordPress Webshop

Een webshop is meer dan alleen maar wat producten online zetten en wachten tot mensen wat kopen. De techniek, vindbaarheid en het design moeten beter zijn dan die van je concurrenten! Je wilt namelijk dat geïnteresseerden bij jou de winkelmand vullen én niet bij je buurman. Wij zorgen daarvoor! Of je nu een lokale ondernemer bent met een kleine webshop of juist B2B tickets wilt verkopen voor grote evenementen en alles daar tussenin! Wij staan voor je klaar. Ook nadat je webshop af is.

Zet de stap

WordPress biedt de mogelijkheid om je website in een standaard template te bouwen. Wij gaan een stap verder en maken voor elke klant een uniek design. Van jouw bedrijf zijn er toch ook geen twee! Ben je benieuwd welke stappen wij zetten? Bekijk dan ons Web Only stappenplan! Kan jij niet wachten én wil jij graag direct de eerste stap zetten voor je nieuwe website of webshop van Two Step? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Deze bedrijven gingen je voor:

Dankjewel voor
jullie mooie woorden

We hopen dat jullie ons blijven vertrouwen zodat er een mooie, duurzame samenwerking ontstaat.