skip to Main Content

WordPress website

De basis voor online succes

Op zoek naar online succes? Een goede website is de basis! En die bouwen wij voor je. We gaan graag om de tafel met je om jouw wensen en doelen te bespreken. Onze ontwerpers maken vervolgens een uniek & professioneel ontwerp. Pas als jij 100% tevreden bent, gaan we de website bouwen. Volledig SEO-vriendelijk ingericht, snel, technisch hoogstaand en gemakkelijk te bewerken voor jou. Wij maken WordPress websites waar jij online succes mee behaalt!

Lees verder

Voordelen van een WordPress website van Two Step

  • Eenvoudig zelf te beheren
  • SEO-vriendelijk ingericht
  • Uniek design

Onze webbouwers hebben veel ervaring met het ontwerpen en inrichten van websites en webshops in WordPress. Wij gaan altijd voor de 100% tevredenheidsgarantie en helpen je ook graag na oplevering met eventuele vragen!

Over WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Bij Two Step werken we er uitsluitend mee. WordPress heeft namelijk veel mogelijkheden en is erg gebruiksvriendelijk. Wil jij ,als de website af is, zelf producten of teksten toevoegen? Dat hebben we je zo geleerd! Kom je er toch niet uit? Dan neem je gewoon even contact op. Komen er in de toekomst andere wensen bij, denk bijvoorbeeld aan een interactieve agenda, een CRM koppeling of een B2B portaal? Met de juiste plug-ins kunnen we jouw wensen altijd nog toevoegen aan de website. Groeit je bedrijf, dan groeit je WordPress website dus op hetzelfde niveau met je mee!

Onze mogelijkheden

WordPress Website

Wil jij graag een nieuwe website? Wij maken graag een WordPress website die volledig is afgestemd op jouw wensen. Custom made dus. Wij zorgen ervoor dat jij 100% tevreden bent en met de website een goede basis hebt voor mooie resultaten. Onze webdevelopers hebben veel ervaring met websites bouwen. Wil jij dus bijvoorbeeld een meertalige website, een live chat, slimme filters, een mega menu of evenementenkalender? Jij vraagt, wij bouwen!

WordPress Webshop met WooCommerce

Een webshop is meer dan alleen maar wat producten online zetten en wachten tot mensen wat kopen. De techniek, vindbaarheid en het design moeten beter zijn dan die van je concurrenten! Je wilt namelijk dat geïnteresseerden bij jou de winkelmand vullen én niet bij je buurman. Wij zorgen daarvoor! Of je nu een lokale ondernemer bent met een kleine webshop of juist B2B tickets wilt verkopen voor grote evenementen en alles daar tussenin! Wij staan voor je klaar. Ook nadat je webshop af is.

Zet de stap

WordPress wordt vaak met een standaard template gebouwd. Wij gaan een stap verder en maken voor elke klant een uniek design. Van jouw bedrijf zijn er toch ook geen twee! Ben je benieuwd welke stappen wij zetten? Bekijk dan ons Full Service stappenplan! Kan jij niet wachten én wil jij graag direct de eerste stap zetten voor je nieuwe website of webshop van Two Step? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Deze bedrijven hebben een WordPress website

Onze opdrachtgevers aan het woord