skip to Main Content

Bovenaan in Google (SEO)

Samen op weg naar nummer 1 in Google!

Hoger scoren in Google? Met zoekmachine optimalisatie nemen je posities in zoekmachines toe en wordt je website beter gevonden! Met On Page SEO zorgen wij ervoor dat de content op je website geoptimaliseerd is én je direct een goede basis hebt van posities in Google.

Met Off Page SEO boosten we deze posities iedere maand met behulp van linkbuilding en blogmarketing!

Lees verder

Voordelen van zoekmachine optimalisatie

  • Verhoogt je online zichtbaarheid
  • Toename van traffic en conversie
  • Direct resultaat
  • Duurzame investering, deze investering rendeert lang

Two Step Websites & Marketing verzorgt voor tientallen klanten per maand zoekmachine optimalisatie. Zowel voor On Page SEO als Off Page SEO kun je onze hulp inschakelen om beter vindbaar te worden!

De mogelijkheden

On Page SEO staat voor alle activiteiten die je aan je website kunt aanpassen en instellen om beter vindbaar te worden. Denk aan bijvoorbeeld het gebruik van trefwoorden in titels en tekst, metadata, instellingen van een afbeelding en het gebruik van een nette broncode. On Page SEO is het fundament voor goede vindbaarheid. Laat onze Two Steppers je hierbij helpen, dan weet je zeker dat het qua On Page SEO wel goed zit!

SEO-vriendelijke teksten

De content van een webpagina moet aan een aantal eisen voldoen om de vindbaarheid te verbeteren. Een aantal keer het belangrijkste trefwoord noemen op een pagina is al lang niet meer voldoende. Zelfs de plaats van de content op de pagina beïnvloedt tegenwoordig het resultaat in de zoekmachines. Met een On page SEO scan houden we dit tegen het licht en zorgen we voor bruikbare adviezen. Wil je graag dat wij aan de slag gaan met het optimaliseren of creëren van je SEO-teksten? Dat doen wij graag! Wij zorgen voor originele teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat je website direct goed vindbaar wordt!

Metadata

Metadata zijn de gegevens die op de achtergrond in je website worden ingevuld. Ondanks dat ze niet direct zichtbaar zijn, zijn ze ontzettend belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Metadata geeft namelijk informatie aan zoekmachines, zoals Google. Het invullen van metadata dient secuur en met een bepaalde marketing gedachte gedaan te worden.

Broncode

De broncode van je website dient te voldoen aan de w3c webstandaard, zodat je website op alle gebruikelijke browsers goed werkt. Vaak zien we dat het bij de ene browser perfect oogt en bij de andere minder goed. Jammer en niet nodig! Daarnaast controleren we of er onnodig gebruik wordt gemaakt van bepaalde codes en bekijken we of de broncode netjes volgens de Google richtlijnen is ingericht. Alles wat beter kan, passen we uiteraard aan. Deze aanpassingen komen de vindbaarheid ten goede.

Bloggen

Met een blog creëer je interessante content voor je volgers, bezoekers en zoekmachine. Je krijgt meer interactie, laat zien dat je autoritair bent op jouw vakgebied en wordt op een breder vlak gevonden door je doelgroep. Wij kunnen gastbloggers regelen die voor je website unieke en relevante content maken.

Zet de stap

Wil jij graag beter vindbaar worden en jouw on page SEO verbeteren? Wij gaan graag voor je aan de slag! Zet de stap en neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Relevante inkomende links zijn een belangrijke graadmeter voor zoekmachines. Two Step is ervaren met strategische inzet van Off Page SEO. Onze roots liggen in deze specialisatie via onze twee andere bedrijven: met Linkbuilding Partner zijn we dé leidende partij in Nederland op dit gebied van internationale linkbuilding en met Blog Brains op het gebied van influencer marketing.

Link analyse

Meten = weten. Op basis van een trefwoordenonderzoek of een door jou aangeleverde lijst met relevante trefwoorden starten wij met een analyse van je linkprofiel én dat van je concurrenten. Zo weten we precies wat jouw domein nodig heeft qua linkvolume en kwaliteit van links om te stijgen in de zoekmachine. En natuurlijk om jouw concurrenten te verslaan. Wij sturen je deze analyse op en doen direct een budgettair voorstel linkbuilding.

Linkbuilding

Het verkrijgen van links is nog niet zo gemakkelijk, maar wel ontzettend belangrijk voor de autoriteit van je website & posities in Google. Dankzij betere posities in de zoekmachine, ben je beter vindbaar en krijgt je website meer bezoekers, wat zal leiden tot meer conversies.

Iedere maand sturen we je de posities op die jouw zoekwoorden hebben (incl. verbetering t.o.v. de voorgaande maand) & sturen we je een nieuw voorstel op o.b.v. het afgesproken budget! In dit voorstel geven we aan hoeveel en wat voor een soort links we de komende maand naar jouw domein willen sturen. Zo kun je jouw investering goed in de gaten houden & zie je direct de resultaten! Wij helpen iedere maand tientallen kleine en grote bedrijven met linkbuilding! Ervaring en kennis genoeg dus!

Blog & Influencer marketing

Influencer marketing is een vrij nieuwe marketingmethode waarbij bloggers, vloggers en social influencers ingeschakeld worden om producten of diensten te promoten. Zelf op zoek gaan naar de juiste partner kost veel tijd en moeite. En hoe weet je zeker dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd zodat je er optimaal van profiteert? Two Step helpt je graag om de juiste influencers te vinden die graag bloggen over jouw producten. Met onze kennis van Off Page SEO vergroten we met deze samenwerkingen naast je naamsbekendheid ook je vindbaarheid.

Zet de stap

Wil jij beter vindbaar en zichtbaar worden in zoekmachines? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Wij maken graag een analyse van je domein om te kijken hoe wij jouw doelen kunnen bereiken!

Contact

Hier zetten we SEO stappen

Onze opdrachtgevers aan het woord