skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Cayucos shoes

Geweldig dat de website is opgeleverd en dat aan alle wensen is voldaan. Een nieuw merk online in de markt zetten brengt veel wensen met zich mee: een eigen huisstijl, goede productfotografie, een webshop voor consumenten die goed vindbaar moet zijn en een geïntegreerd portaal voor retailers. Two Step Web & Marketing heeft aan al deze onderdelen handen en voeten gegeven.

We bevinden ons nog in de “trial and error” fase, maar ook daar springt Two Step nog steeds bij met goed advies en aanpassingen indien nodig.

Back To Top