skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

The Blooming Company

Fris en kleurrijk: Dat wilde The Blooming Company uitstralen met de nieuwe website. Als je zelf bloembollen verkoopt, wil je natuurlijk graag een huisstijl die hierbij aansluit. Ons team ging enthousiast aan de slag met het design van de website, het inrichten en testen van de WooCommerce webshop en optimaliseren van de vindbaarheid. Het resultaat? Een prachtige online shop die net zoveel professionaliteit en vertrouwen uitstraalt als The Blooming Company offline al deed.

Back To Top