skip to Main Content

80 van de Langstraat

Hét wandelevenement in Waalwijk e.o.

2400 deelnemers die 80 kilometer lopen in 20 uur! Dat is “De 80 van de Langstraat”. Rondom dit jaarlijkse wandelevenement, gelopen in Waalwijk, Kaatsheuvel, De Moer, Loon op Zand en Dongen, worden allerhande activiteiten georganiseerd. Echt een prachtig, lokaal festijn.

De oude website was sterk verouderd en daarom moest er een nieuwe komen. Op basis van de huisstijl werd door onze ontwerpers een compleet nieuw design gecreëerd. Na goedkeuring hebben we er een moderne, mobiel vriendelijke website van gemaakt. Omdat er zoveel informatie beschikbaar was hebben we samen met de opdrachtgever goed nagedacht over de content en koppelingen met externe systemen. Resultaat een prachtige én functionele website!

Klant
80 van de Langstraat

Opdracht
Website only

80 van de Langstraat

Een nieuwe website voor De 80 van de Langstraat; een spannende uitdaging want naast de complexiteit met andere systemen, moesten de inschrijvingen voor het evenement gewoon door kunnen blijven lopen. Met korte lijntjes en een flexibele meedenkende houding zijn we samen tot een mooi, functioneel en gebruiksvriendelijk resultaat gekomen. De huisstijl en vooral ook de sfeer van het evenement is volledig in de nieuwe website geïntegreerd. Chapeau!!

Jolanda Heijmans

80 van de Langstraat

Meer projecten gerealiseerd door Two Step