skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Stompetoren

Wie echt gek is van kaas, kent waarschijnlijk het kaasmerk Stompetoren wel. Stompetoren is al sinds 1936 op de markt. De website die ze hadden, was niet zo oud natuurlijk, maar wel aan vervanging toe. Wij hebben de website een-op-een nagebouwd in een ander CMS (WordPress), inclusief het assortiment, de recepten, taalwissel en store locator. Het resultaat? Een website die een stuk gebruiksvriendelijker is!

Back To Top