skip to Main Content

Full Service Website & Marketing

Zo werkt Full Service

Wij maken het graag gemakkelijk voor je. Met ons Full Service Stappenplan naar succes op internet weet jij precies wat jij van ons kunt verwachten. Iedere stap is een stap richting een website die voor jouw werkt. Met onze marketing expertise kun je erop rekenen dat de online marketing van je organisatie echt beter wordt! Welke stappen kun je bij ons maken? Denk aan een volledig nieuwe huisstijl, een goed vindbare website of webshop. En deze laten we vervolgens “hoog in Google” scoren! Naast SEO creëren we ook een goed renderende Google Ads campagne. Het kan allemaal!

01 Praten
Aangenaam kennis te maken

Elk goed plan begint met elkaar leren kennen en kennis uitwisselen! We willen je bedrijf en je doelstellingen goed begrijpen en mogelijkheden bespreken alvorens we je kunnen adviseren.

02 Onderzoeken
Zoekt en gij zult vinden

Met kennis van je doelen starten we met onderzoeken. Wie is jouw doelgroep? Hoe goed vindbaar ben je op het internet? Wat zijn de resultaten van je huidig marketing werkzaamheden? Deze onderzoeken vormen de rode draad voor alle werkzaamheden en marketingactiviteiten.

03 Structureren
Bijna neurotisch…

Data vergaren is belangrijk. Conclusies trekken, data structuren en inzichtelijk maken belangrijker. Een aannemer begint ook niet met bouwen zonder plan en een bouwtekening. Onze analisten en “architecten” maken een plan. We creëren structuur en een ontwerp, en dat bespreken we met je!

04 Adviseren
Wat heb je nodig?

Naast gestructureerde data heb je ook advies nodig voor meer succes. Wat gaat werken voor jou? Stabiele hosting, sterke beveiliging, een professionele LinkedIn of e-mailcampagne? Of juist een chatfunctie? Met ons advies voor de juiste services verbeter je jouw vindbaarheid en conversies!

05 Ontwerpen
100% gemaakt voor jou!

Onze front-end developers maken het liefst 100% unieke ontwerpen voor jou! Niemand anders zal een website hebben die lijkt op die van jou! Vind je dat kostentechnisch een brug te ver, dan hebben we een alternatief. We maken dan gebruik van een basisontwerp en passen dat geheel aan in jouw eigen huisstijl.

06 Leveren
Belofte maakt schuld

Op basis van gesprekken, onderzoek, structuur en ontwerpen realiseren we je nieuwe website. Korte lijnen, heldere afspraken, overleggen en gestructureerd samenwerken levert jou een goed gevonden website op!

07 Bewijzen
Meten is weten

Direct na oplevering meten we maandelijks de organische posities in zoekmachines. Deze dienst is geheel kosteloos, want hiermee laten we zien dat onze werkzaamheden de investering waard zijn!

08 Verbeteren
Bovenaan in Google

Je staat er al goed voor. Maar het kan beter! We weten waarop je wil scoren en dat is ook al te zien in de zoekmachine. Nu is het tijd om dat verder te verbeteren. Met Off Page SEO verbeteren we je organische posities in de zoekmachine.

09 Adverteren
Direct resultaat

Met adverteren ben je direct goed vindbaar. Er zijn vele manieren van adverteren, welke voor jou werkt bespreken en testen we. We richten campagnes kosten-beheersbaar in,  behalen resultaten en jij je beoogde Return on Investment.

10 Socializen
Bereik de massa!

Tja, hoe moet dat nu? We horen het je denken en je hebt het al druk genoeg! Het is lastig, maar met het juiste social media kanaal werk je exposure en traffic in de hand. Ook op het vlak van social advertising valt er veel te winnen. Spar er met ons over!

Hier hebben wij al stappen gezet