skip to Main Content

Support & Onderhoud

Wij fixen het

Laat je website optimaal functioneren met onze Support & Onderhoud! Een website of webshop heeft regelmatig onderhoud nodig. Met onze service heb je er geen omkijken meer naar! Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is, regelen een goede beveiliging en helpen je ook bij vragen of kleine aanpassingen.

Lees verder

Voordelen van Support & Onderhoud

  • Altijd een website die up-to-date is
  • Houd hackers buiten de deur dankzij onze beveiliging
  • Hulp wanneer je het nodig hebt

Two Step onderhoud tientallen websites. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed wordt onderhouden, staan altijd klaar voor vragen en passen eventuele aanpassingen snel door. Of we jouw website gebouwd hebben of niet maakt niks uit. Wij staan graag voor je klaar!

Onze mogelijkheden:

Updates

Plugins, thema’s en WordPress dienen regelmatig geüpdatet te worden. Wij voeren deze updates uit zonder dat jij daar ook maar enige hinder van hebt. Wel zo handig! Met onze update service heb jij geen omkijken meer naar de updates en weet je zeker dat jouw website in goede handen is!

Helpdesk

Heb je een vraag over WordPress, website techniek, plugins of loop je ergens tegenaan op je website? Wij staan elke werkdag voor je klaar om te helpen! Wij helpen je snel en in begrijpelijke taal. Heb je liever dat wij het oplossen? Ook dat is geen probleem.

Beveiliging

Heb je een website en twijfel je over de beveiliging? Of ben je wellicht een keer gehackt? Focus op de beveiliging van je website is echt een must. Wij zorgen ervoor dat de updates van WordPress worden doorgevoerd zonder problemen en zorgen ervoor dan de geïnstalleerde plug-ins up-to-date zijn. Werk je met ons dan staat je website gehost bij een betrouwbare partij. Ons hostingpakket omvat meer dan alleen hosting. Zie het als een soort verzekering. Mocht het onverhoopt toch misgaan, dan lossen wij het voor je op!

Zet de stap

Wil jij graag genieten van het gemak van Service & Onderhoud? Neem contact met ons op voor meer informatie en wij zorgen voor een veilige en up-to-date website!
Contact

Hier verzorgen wij Support & Onderhoud

Onze opdrachtgevers aan het woord