skip to Main Content

Marketing Only

Heb jij al een website en wil je meer succes met online marketing? Wij gaan graag die uitdaging aan! Onze Two Steppers hebben ervaring op ieder gebied, van SEO tot Google Ads en van social media tot e-mailmarketing. Met onze kennis, ervaring en enthousiasme gaan wij graag aan de slag met de online marketing van jouw bedrijf! Bepaal zelf welke specialismes wij gaan inzetten om jouw doelen te behalen. Met ons advies natuurlijk, want wij denken graag met je mee!

Zo werkt Marketing Only

Wij houden van duidelijkheid & transparantie. Daarom werken we graag met stappenplannen. Dat levert een gestructureerde samenwerking, sneller resultaat en prettigere relaties op. Met ons stappenplan weet jij precies wat je van ons kunt verwachten. Wat je bij iedere stap wilt uitbesteden, bepaal je zelf. Daardoor weet je vooraf precies wat alles gaat kosten en ben je bij Two Step Websites & Marketing nooit meer kwijt dan begroot.

01 Kansen bepalen
Wat kan beter? 

We kunnen pas aan de slag voor je als we je bedrijf beter kennen. Kennis bevordert de toekomstige samenwerking en geeft ons handvatten om een slimme internet marketing strategie uit te werken. Omdat wij “vers” naar je bedrijf kijken, zien wij wellicht kansen die je zelf niet zag. Wij brengen dus extra brain power aan tafel om de juiste internet marketing strategie voor jou te bepalen.

02 Onderzoeken
Zoek, en gij zult vinden

Met kennis van je doelen starten we met onderzoeken. Wie is jouw doelgroep? Hoe goed vindbaar ben je op het internet? Wat zijn de resultaten van je huidig marketing werkzaamheden? Deze onderzoeken vormen de rode draad voor alle werkzaamheden en marketingactiviteiten.

03 Adviseren
Wat heb je nodig?

Wat werkt voor jou? Wat heb je nodig? Topposities in Google, sterke content, een professionele e-mail marketingcampagne of winstgevende advertenties? Wij geven je een eerlijk en uitgebreid advies, zodat jij kan kiezen welke stappen je met ons wilt zetten!

04 Leveren
Aan de slag

Tijd voor actie! Wij gaan op basis van ons advies en jouw keuzes daarin aan de slag! Of je nu alleen hoger wilt scoren in Google, of juist al je marketing werkzaamheden wilt uitbesteden. Wij gaan graag aan de slag, zorgen voor structuur, duidelijke communicatie én resultaat!

Hier hebben wij al stappen gezet