skip to Main Content

Two Step heeft ons goed ondersteund bij het maken van een nieuwe website en huisstijl voor ons nieuwe bedrijf Probouws. Hun aanpak was praktisch en effectief, de korte communicatielijnen en het directe telefonische contact wanneer nodig was zeer waardevol voor ons.

Mieke Post

Probouws

Mieke Post

Two Step heeft een geweldige job gedaan bij het ontwikkelen van mijn website voor GroepsGemak. Ze begrepen mijn visie perfect en hebben een professionele, gebruiksvriendelijke website gecreëerd die precies bij mijn bedrijf past. De communicatie verliep vlot en ze stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!

Kevin Nuijten

GroepsGemak

Kevin GroepsGemak

Een nieuwe website voor De 80 van de Langstraat; een spannende uitdaging want naast de complexiteit met andere systemen, moesten de inschrijvingen voor het evenement gewoon door kunnen blijven lopen. Met korte lijntjes en een flexibele meedenkende houding zijn we samen tot een mooi, functioneel en gebruiksvriendelijk resultaat gekomen. De huisstijl en vooral ook de sfeer van het evenement is volledig in de nieuwe website geïntegreerd. Chapeau!!

Jolanda Heijmans

80 van de Langstraat

Jolanda Heijmans

Two Step is een uitstekend marketingbureau dat zijn klanten voorziet van de juiste marketingdiensten en oplossingen. Het team is zeer professioneel en getalenteerd en heeft veel kennis over digitale marketing en branding. Hun aanpak is creatief en resultaatgericht en ze werken nauw samen met hun klanten om hun doelen te begrijpen en te realiseren. Ik zou Two Step ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner in marketing.

Mieke Post

BouwInfosys

Mieke Post

Met de professionele hulp van Two Step Websites & Marketing hebben wij als Klussen en Diensten Centrale (KDC) onze website in een geheel nieuw jasje gestoken. KDC is erg te spreken over de manier waarop Two Step onze wensen heeft geïnventariseerd en die vervolgens op een creatieve manier heeft omgezet naar het uiteindelijke resultaat. Daar zijn we heel erg tevreden over. Heel hartelijk dank!

Wim Muskens

KDC

Fijne samenwerking! Heb je ze nodig reageren ze en onze website ziet er top uit. Had vanaf moment 1 vertrouwen in Two Step.

Rachel Dickens

HAIR@RACHEL

Two Step heeft voor Chez Pierre precies gecreëerd wat we zochten. Een eenvoudige doch herkenbare website! Voor mijn compagnon maakte Two Step naar volle tevredenheid al diverse websites, de keuze was daarom snel gemaakt. Samenwerken met Two Step is ons goed bevallen. Vooral het snelle schakelen via één aanspreekpunt verloopt erg prettig. Toppers, die Two Steppers!

Peter Bats

Chez Pierre

Na vele jaren was mijn website ernstig aan modernisering toe. Na een helder intake gesprek ben ik erg goed begeleid met de keuzes en het vullen van de nieuwe website. Het contact verliep steeds snel en soepel, erg prettig! Op alle tussentijdse wensen wordt per omgaande ingegaan. Ik blijf bij Two Step, alle vertrouwen in!

Mirjam Trip

De Seniorenwinkel

Seniorenwinkel Recensie

Het creatieve team van Two Step met al hun specialismen bouwde een fantastisch mooie en informatieve website en social media. Het was voor ons allemaal hard werken, maar de complimenten over het resultaat zijn overweldigend! Voor de verdere uitbouw en de support in de toekomst hebben we alle vertrouwen.

Wim Aussems

In Kaatsheuvel

Wim Aussems TS

Two step helpt ons bij het beter vindbaar worden in Google (SEO) middels linkbuilding. Wij zijn tevreden met de resultaten van afgelopen jaar. Het resultaat staat voorop en smaakt naar meer.

Rick van Zon

Verasol

Rick Van Zon Review

Two Step heeft ons prima ondersteund bij het vergroten van onze online zichtbaarheid. Met behulp van Two Step hebben we in korte tijd mooie verwijzingen gekregen vanuit een groot netwerk aan bloggers. Dit is onze online vindbaarheid ten goede komen. Door de snelle en heldere communicatie vanuit Two Step verloopt de samenwerking uitstekend.

Teun van Mullekom

Geld.nl

Two Step heeft ons ontzorgt in de groei en het beheer van ons linkbuilding profiel. Zij zorgen voor een mooie mix van kwalitatief hoogwaardige links en standaard domeinlinks. Dit zorgt voor een sterke organische online vindbaarheid en meer autonome boekingen!

Max Hermans en Fons van Rijswijck

De Leistert