skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Legal Consulting Group

Dennis van Wankum

Bent u op zoek naar een kundig advies, pro actieve houding en no nonsens? Wij kunnen Kamiel van harte aanbevelen!

Hij weet je gedachten om te zetten in vorm, kleur en ranking. Hij heeft onze ideeën en wensen in zeer korte tijd vertaald naar een frisse, representatieve en duidelijke website die goed wordt gevonden.

Projectinformatie

Klant: Legal Consulting Group
Plaats: Tilburg
Branche: ICT voor advocaten
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Deze klant kwam via een referentie van De Cijfer Company. Door de goede resultaten bij DCC was de keuze om met Two Step te werken snel gemaakt! Door tijdsgebrek kregen we het vertrouwen om “carte blanche” te werken voor websiteontwerp, project management en realisatietijd. In een 2e fase is daar vindbaarheid en re-marketing bij gekomen.

De uitvoering
Wederom een project ontwikkeld volgens ons beproefde stappenplan! Eerst onderzoek, ontwerp en structuur. Op basis van het logo is er een passend ontwerp gecreëerd en heeft Two Step de volledige ontwikkeling op zich genomen. Dit was een turn key project waarbij we ook de teksten hebben verzorgd. Realisatietijd vanaf opdracht: 9 weken.

Het resultaat
Een zakelijke en professionele website met de juiste uitstraling voor dit vakgebied! Alle diensten en activiteiten zijn ingedeeld op relevant zoekvolume en daarmee heeft de klant een website waarmee direct gescoord wordt! LCG is al erg goed vindbaar en de bezoekersaantallen lopen op.

Legal consulting group home