skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

ZO!interieurprojecten

Jochem van Woensel

Onze wens was om onze nieuwe brand story ook door te laten voeren op onze website, omdat we heilig geloven in een eenduidige merkbeleving. Two Step Web & Marketing heeft zichzelf zowel in het offertetraject, als in de opstart, uitvoering en oplevering bewezen als solide en betrouwbare partner.

We zijn redelijk eigenwijs als het aankomt op het consistent doorvoeren van onze nieuwe brandstory, wat met Two Step geen enkel probleem was. Sparren, adviseren, aanpakken, snelle en volledige terugkoppeling: zowel per telefoon als per mail erg goed bereikbaar op momenten dat we weer een hersenscheet over de muur wilden gooien.

Het resultaat van deze samenwerking is een prettige website, waarop zonder veel gedoe snel gezien wordt waar we voor staan en hoe we dat in de praktijk doen.

Projectinformatie

Klant: ZO!interieurprojecten
Plaats: Waalwijk
Branche: Interieurprojecten
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Zet onze, extern geproduceerde, brand story om in een website die alles omvat want er in het plan staat! Neem als input het brand book en creëer, samen met ons, een website die als online verlengstuk van onze vernieuwde visie dient.

De uitvoering
In een kort tijdbestek heeft Two Step Web & Marketing intensief samengewerkt met ZO! interieurprojecten om een zeer strakke, visueel sterke website te ontwikkelen en op te leveren.

Het resultaat
Trots! Een opdrachtgever met een sterke visie en mening op het gebied van ontwerp, smaak en identiteit. We zijn daarom extra trots op het feit dat we deze kritische doch prettige opdrachtgever een tevredenstellend eindresultaat hebben mogen leveren.

zo_website