skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Webdesign Goirle

Ben je van plan je huidige website een upgrade te geven of wil je een compleet nieuwe website laten maken? Denk dan eens aan Two Step Web & Marketing! We maken prachtig webdesign vlakbij Goirle voor MKB’ers. Ga je een website laten maken, dan is het natuurlijk prettig als je vooraf weet waar je aan toe bent qua kosten. We werken via een stappenplan waar we per onderdeel aangeven welke werkzaamheden er nodig zijn om aan jouw wensen te voldoen met telkens een vaste prijs. Geheel transparant, geen onverwachtste kosten achteraf! Naast dat we een website bouwer vlakbij Goirle zijn, hebben we ook nog eens heel veel kennis over online marketing in huis! We combineren een uniek design voor jouw website met gebruiksvriendelijkheid én leggen 100% focus op SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie.

Ben je benieuwd welke ondernemers uit Goirle en omgeving je voorgingen? Lees dan snel verder, of kom een keertje langs om kennis te maken!

Contact opnemen

BEKIJK PROJECTEN IN JOUW OMGEVING

SEO-vriendelijke website bouwer vlakbij Goirle

Wil je een website laten maken vlakbij Goirle, dan is het van belang dat je vooraf goed in beeld hebt met welke reden je dit doet. Ben je op zoek naar een online visitekaartje voor bestaande klanten, of wil je een online lead generator neerzetten? Is je wens dat tweede, dan is het belangrijk dat van A tot Z rekening houden met SEO. We gaan ervoor zorgen dat relevante leads die jou nog niet kennen, toch bij jouw website terecht komen via relevante zoektermen in Google.

Ons stappenplan naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Bekijk ons Full Service Plan

Onze diensten

Website laten maken Goirle

Op zoek naar professioneel webdesign in Goirle, dan gaan we bij Two Step Web & Marketing nog een stapje verder! We zijn natuurlijk een website bouwer vlakbij Goirle, maar hebben ook nog eens ontzettend veel verstand van SEO. Of je nou op regionaal, nationaal of zelfs internationaal vlak opereert, wij helpen jouw website vindbaar te worden. Een succesvolle website is zichtbaar bij potentiële klanten die waarschijnlijk jouw naam nog niet kennen, maar wel op zoek zijn naar jouw dienst of service. Onze web bouwers bij Goirle gaan de website zo inrichten dat Google deze optimaal kan lezen en begrijpt welke pagina geschikt is voor een bepaalde zoekterm. Hierdoor scoort jouw nieuwe website direct in de zoekmachine!

Later gaan we deze posities verbeteren door het linkprofiel van je website te optimaliseren. Dit is een technische klus en hiervoor zetten we bijvoorbeeld blog samenwerkingen in. We zijn eigenlijk online marketeers die ook nog eens unieke designs maken en prachtige WordPress websites bouwen. Ga je een website laten maken bij Goirle, dan zorgt Two Step voor de juiste SEO strategie en voert deze ook nog eens in house uit.

Webdesign Goirle, speciaal voor ondernemers

Een website bouwer vlakbij Goirle zoeken is natuurlijk niet zo gek als je onderneming daar zit. Two Step Web & Marketing houdt van persoonlijk samenwerken en heeft al veel MKB’ers in de regio mogen voorzien van mooi een prachtige online uitstraling. We weten als de beste dat het erg fijn is als je face-to-face even kunt sparren over het design van de website of om wat meer uitleg te geven waarom bepaalde onderdelen in het menu nodig zijn om de vindbaarheid te verbeteren.

Bij ons kies je dus voor webdesign vlakbij Goirle, kwalitatief en toch dichtbij huis. We zijn jouw partner gespecialiseerd in SEO en tegelijkertijd jouw web bouwer dichtbij Goirle die je voorziet van een gebruiksvriendelijke website met altijd een uniek design. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op of kom eens langs voor een kop koffie!

Contact opnemen

Back To Top