skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Webdesign Heusden

Op zoek naar een partner voor de bouw of het onderhoud van je website in de buurt van Heusden? Dan ben je bij Two Step Web & Marketing op het juiste adres! We creëren websites en webshops in WordPress, een gebruiksvriendelijk systeem met toch eindeloze mogelijkheden. Ons webdesign team vlakbij Heusden zorgt altijd voor een uniek ontwerp passend bij jouw huisstijl. Ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuw concept, dan kun je zelfs voor een nieuwe huisstijl of een logo bij ons terecht. Two Step is jouw all-round web partner!

Ben je benieuwd welke ondernemers bij jou in de buurt we al voorzien hebben van een professionele online uitstraling? Lees dan snel verder of kom een keertje kennismaken!

Contact opnemen

BEKIJK PROJECTEN IN JOUW OMGEVING

SEO-vriendelijke website bouwer vlakbij Heusden

Naast professioneel webdesign vlakbij Heusden, is Two Step ook je kennispartner op gebied van SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. We zijn online marketeers die hele strakke websites bouwen. Dit betekent dat we van meet af aan zorgen dat je website gebouwd wordt met ook op succes. Benieuwd hoe we dat doen? lees dan hieronder verder.

Onze stappenplan naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Bekijk onze Full Service Plan

Onze diensten

Website laten maken Heusden

Wanneer je een website laat bouwen is het belangrijk dat deze aansluit bij het imago waar je offline zo hard je best voor hebt gedaan deze op te bouwen. Je klanten en andere relaties weten de weg naar jou al te vinden, maar we moeten ook nieuwe potentiële klanten gaan bereiken. Hoe vinden zij de weg naar jouw voordeur? Het antwoord is SEO. We mixen webdesign voor Heusden met Online Marketing op nationaal of zelfs internationaal vlak. We gaan ervoor zorgen dat je op relevante zoektermen een toppositie in Google behaalt en iedereen de voordeur van jouw website weet te vinden. Hiervoor voeren we al veel werkzaamheden uit tijdens het creëren van de website, maar ook naderhand bouwen we hieraan verder. We zijn specialist op het gebied van linkbuilding en hebben hier diverse concepten voor in huis.

Webdesign Heusden, speciaal voor ondernemers

We bieden MKB’ers prachtig webdesign voor Heusden en omgeving en begrijpen dat het kostenplaatje ook belangrijk is. We baseren elke samenwerking op ons stappenplan waar elke stap bestaat uit een aantal werkzaamheden met een vaste prijs. Tijdens onze kennismaking leren we elkaar kennen en weten we goed welke verwachtingen je hebt en waar je website aan moet voldoen. We weten welke onderdelen we uit ons stappenplan nodig hebben en zo weet jij als ondernemer vooraf altijd waar je aan toe bent. Webdesign voor Heusden met een duidelijk prijskaartje. Wel zo prettig!

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom dan eens langs en we vertellen je er graag meer over!

Contact opnemen

Back To Top